Η πιο ειλικρινής συνέντευξη του Ουίλιαμ στο GQ: «Θα ήθελα πολύ η μητέρα μου να είχε συναντήσει την Κέιτ και τα εγγόνια της»

Ο πρίγκιπας παραδέχεται πως χρειάστηκε 20 χρόνια προκειμένου να συμβιβαστεί με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η πιο ειλικρινής συνέντευξη του Ουίλιαμ στο GQ

Για τον θάνατο της μητέρας του, μίλησε πρώτη φορά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, στην πιο ειλικρινή του συνέντευξη που φιλοξενεί το ανδρικό περιοδικό «GQ».

Ποζάροντας μαζί με την Κέιτ Μίντλετον και τα δυο τους παιδιά (όπως δεν τους έχετε ξαναδεί), ο 34χρονος πρίγκιπας εξομολογήθηκε πόσα χρόνια του πήρε μέχρι να συμβιβαστεί με τον χαμό της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά και πόσο τον στεναχωρεί που δεν πρόλαβε να γνωρίσει την Κέιτ, αλλά και να δει τα δυο της εγγόνια, τον πρίγκιπα Τζώρτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Λίγο καιρό μετά τη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα παραδεχόμενος πως μετά τον θάνατο της μητέρας του βρέθηκε στο απόλυτο χάος, αυτή τη φορά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έβγαλε τα εσώψυχά του, ανοίγοντας την καρδιά του στον Alastair Campbell (πρώην υπεύθυνο επικοινωνίας του Tony Blair και συγγραφέα).

Όπως εξήγησε, μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε τροχαίο δυστύχημα το 1997 (όταν εκείνος ήταν μόλις 15 χρονών) χρειάστηκε μια εικοσαετία προκειμένου να το διαχειριστεί όλο αυτό:

«Μου πήρε σχεδόν 20 χρόνια να φτάσω στο στάδιο που είμαι σήμερα. Ακόμα μου είναι δύσκολο, καθώς εκείνη η περιόδος ήταν πολύ σκληρή. Και επιπλέον, η λύπη μου δεν είναι σαν εκείνη όλων των ανθρώπων, καθώς όλοι το γνώριζαν, όλοι ήξεραν την ιστορία της, όλοι ήξεραν την μητέρα μου».

Και πρόσθεσε:

«Πολύ θα ήθελα να ακούω τις συμβουλές της. Θα ήθελα να είχε συναντήσει την Κάθριν (έτσι αποκαλεί την Κέιτ) και να έβλεπε τα εγγόνια της να μεγαλώνουν. Με λυπεί πως ποτέ εκείνη δεν θα τα γνωρίσει και εκείνα δεν θα την συναντήσουν».

Ντυμένος με casual chic style, ο πρίγκιπας εξομολογείται για την σύζυγο και τα δυο τους παιδιά:

«Δεν θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου χωρίς την σταθερότητα της οικογένειας μου. Η ασφάλεια και σταθερότητα στο σπίτι είναι πολύ σημαντική για μένα. Θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου σε ένα σταθερό, ασφαλή και ευτυχισμένο κόσμο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τους δυο μας ως γονείς».

Μάλιστα δεν έκρυψε αναφερόμενος στον γιο του, Τζώρτζ, πως «θέλω να μεγαλώσει σε ένα πραγματικό περιβάλλον, και όχι πίσω από τους τοίχους ενός παλατιού. Πρέπει να βγει εκεί έξω! Θα παλέψω για να έχει μια φυσιολογική ζωή».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ/ΑP

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top