«Έσκισε» η Μελάνια στη Σικελία- Ξύλο στην Ταορμίνα για τους G7

Βέλη Σουλτς σε Τραμπ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες επέστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την επεισοδιακή ολοκλήρωση της συνόδου των G7 στη Σικελία. Αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρώτη επίσημη περιοδεία του ζεύγους ήταν η σύζυγός του, Μελάνια.

Η επιστροφή στην πατρίδα έκανε καλό στο ζεύγος Τραμπ. Χέρι-χέρι έφυγαν από τη Σικελία, χέρι-χέρι γύρισαν στις ΗΠΑ. Η Μελάνια δεν έκανε ξανά μούτρα στον πρόεδρο. Εκείνος τη φίλησε μπροστά στους Αμερικανούς στρατιώτες στην ιταλική βάση Σιγκονέλα και έπλεξε το εγκώμιό της.

«Δεν νομίζω ότι οι ΗΠΑ  θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη πρέσβειρα από την έξοχη και θαυμάσια πρώτη κυρία μας Μελάνια» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μελάνια έσκισε με τις εμφανίσεις της. Ήταν σαν ντίβα του σινεμά, με το ανθισμένο μαντό της των 51.000 δολαρίων. Το φλοράλ καφτάνι των 4.000 δολαρίων -του ίδιου ιταλικού οίκου-, ξεπούλησε στο διαδίκτυο. Το φόρεμά της στη στρατιωτική βάση στη Σικελία σέταρε με ροζ γόβες αξίας 675$. Στην Αμερική επέστρεψε απλά ντυμένη, με παλ ζιπ-κιλότ και ζακέτα.

Γοήτευσε η Μελάνια. Ο Τραμπ, πάλι, συγκρούστηκε με τους άλλους ηγέτες, κυρίως για το κλίμα, αν και ο ίδιος δηλώνει το αντίθετο.

«Κάναμε πολλούς καλούς φίλους αυτή την εβδομάδα. Πετυχαίνουμε όπου και να πηγαίνουμε» δήλωσε.

Η στάση του απέναντι στη Γερμανίδα Καγκελάριο έκανε έξαλλο τον πολιτικό αντίπαλο της Μέρκελ, Σουλτς.

«Σαν απολυταρχικός ηγέτης, πίστεψε ότι θα προκαλέσει ταπείνωση στις Βρυξέλλες. Καταδικάζω με οργή τον τρόπο που αυτός ο άντρας συμπεριφέρθηκε στην επικεφαλής της κυβέρνησης της χώρας μας. Είναι απαράδεκτο!» κατήγγειλε δημόσια ο υποψήφιος για την Καγκελαρία της Γερμανίας.

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, η σύνοδος των G7 στην Ταορμίνα σημαδεύτηκε με συγκρούσεις στη γειτονική παραλιακή περιοχή Τζιαρντίνι Νάξος, ανάμεσα στην αστυνομία και σε διαδηλωτές που υποστήριζαν ότι κανείς δεν υπολογίζει τα συμφέροντα των απλών πολιτών. Τα επεισόδια ξέσπασαν αφότου είχαν αποχωρήσει όλοι οι ηγέτες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top