ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ (και πάλι) η Μελάνια: Με εκπληκτικό φλοράλ πανωφόρι αξίας 51.000 ευρώ τις έκανε όλες στη μπάντα-ΦΩΤΟ

Το «ανθισμένο» έργο τέχνης του οίκου Dolce&Gabbana έκανε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να ξεχωρίζει/ Πρώτη ανάρτηση: 27-05-2017 19:03

Τι να πει κανείς το τελευταίο διάστημα για τη Μελάνια Τραμπ, η οποία κάνει την μια εκθαμβωτική δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη, τρελαίνοντας τα διεθνή ΜΜΕ με τις στιλιστικές της επιλογές.

Αυτή τη φορά, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε το «θαύμα» της στη Σικελία, καθώς εμφανίστηκε για το γεύμα των συζύγων της G7, με ένα εκπληκτικό φλοράλ πανωφόρι του οίκου «Dolce&Gabbana», αξίας… 51.000 ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, πρόκειται για ένα ρούχο-έργο τέχνης, το οποίο είναι φτιαγμένο από 3D υφασμάτινα, πολύχρωμα λουλούδια.

Μάλιστα όπως σημειώνει το usatoday.com, είναι χαρακτηριστικό πως το μέσο ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας αμερικανών έφτανε τα 56.516 δολάρια το 2015 - ενώ στην Σικελία, την περιοχή όπου έκανε την συγκεκριμένη εμφάνιση η Μελάνια, το μέσο εισόδημα είναι κατά πολύ χαμηλότερο. 

Το όλο σύνολο συνδύασε η Μελάνια με ένα απλό φόρεμα σε μπεζ απόχρωση, και nude γόβες. Όσο για το clutch τσαντάκι της; Αυτό ήταν ασορτί με το φλοράλ πανωφόρι.

Περιττό να σας πούμε ότι για ακόμα μια φορά με την παρουσία της, τις «εξαφάνισε» όλες. «Μιλάνε» άλλωστε και οι φωτογραφίες από μόνες τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top