The look of love: Ο Τριντό ξετρέλανε την Μέρκελ-Δεν ξεκολλούσε από δίπλα του

Της έδειξε τις χρωματιστές κάλτσες του με το λογότυπο του... NATO

The look of love: Ο Τριντό ξετρέλανε την Μέρκελ

Είναι νέος, είναι ωραίος, είναι άνετος και επίσης είναι και Πρωθυπουργός του Καναδά. Τι άλλο χρειάζεται κανείς για να υποκύψει στην γοητεία του Τζάστιν Τριντό;

Ο 45χρονος καλλονός Πρωθυπουργός, μετά την Ιβάνκα Τραμπ (που τον κοιτούσε σαν ξερολούκουμο), έριξε στα δίχτυα του και την Άνγκελα Μέρκελ.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες από την Σύνοδο των G7 στην Ιταλία, η Γερμανίδα καγκελάριος κοιτούσε τον Τριντό με βλέμμα έρωτα και θαυμασμού, ενώ το χαμόγελο της είχε φτάσει μέχρι τα αυτιά.

ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΝΤΟ

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα διεθνή πρακτορεία είναι χαρακτηριστικές της γοητείας του Καναδού Πρωθυπουργού, με την Μέρκελ να υποκύπτει… αμαχητί.

ΟΠΟΥ ΤΡΙΝΤΟ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ

ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΠΑΛΙ... ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΗ!

ΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο κατά την Σύνοδο των G7, ο φακός τσάκωσε την Μέρκελ, εντυπωσιασμένη από τις χρωματιστές κάλτσες του Τριντό.

Όπως βλέπετε και στις φώτο που δημοσιεύει το γερμανικό site «Stern», ο Τριντό ο οποίος έχει μια προτίμηση στις φανταχτερές κάλτσες, έκανε… επίδειξη στη Γερμανίδα καγκελάριο, καθώς κάτω από το σκούρο κοστούμι του, κρύβονταν χρωματιστές κάλτσες με το λογότυπο του… ΝΑΤΟ!

Όσο για την Άνγκελα; Τις παραρήρησε… δυο φορές μέχρι να το καταλάβει, δείχνοντας εντυπωσιασμένη από τη στιλιστική επιλογή Τριντό. Το ίδιο και οι υπόλοιποι πολιτικοί που τους περιέβαλαν.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top