ΣΟΚ- Βίντεο δείχνει ΝΤΑΝΤΑ να ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ μωρό αγοράκι!

Οι γονείς του παιδιού έβαλαν στο σπίτι κρυφές κάμερες

Ένα ζευγάρι προσέλαβε μια νταντά για να προσέχει το μικρό τους αγοράκι, την 54χρονη Νάντια Σαποβάλ.

Η συμπεριφορά της νταντάς, όμως, προβλημάτισε τους γονείς, που αποφάσισαν να βάλουν κάμερες στο σπίτι και να καταγράψουν κάθε της κίνηση.

Η 54χρονη συνέχισε να έχει προβλήματα συμπεριφοράς και το ζευγάρι, βλέποντας μώλωπες στο σώμα του παιδιού, τελικά την απέλυσε. Λίγο αργότερα, αποφάσισε να δει και το υλικό που είχαν καταγράψει οι κρυφές κάμερες.

Με φρίκη οι γονείς του νηπίου διαπίστωσαν ότι η νταντά όχι μόνο φερόταν γενικά άσχημα στο παιδί, αλλά το χτυπούσε κιόλας! Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, από το σπίτι της οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη, φαίνεται η 54χρονη να «σφηνώνει» το παιδί στο καρεκλάκι του και να το χαστουκίζει. Τότε, το ζευγάρι αποφάσισε να καταγγείλει τη Σαποβάλ στην αστυνομία, κανείς, όμως, δεν ήξερε πού βρισκόταν.

Η μητέρα του παιδιού εντόπισε τη νταντά στη Μαρμαρίδα, στη νοτιοδυτική Τουρκία, την ακολούθησε και κάλεσε τους αστυνομικούς, οδηγώντας σχεδόν 450 μίλια. Η 54χρονη γυναίκα περπατούσε μόνη της και ξέσπασε σε κλάματα όταν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Η νταντά αρνήθηκε να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ δεν γνωστοποιήθηκαν οι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν. Σίγουρα, όμως, όπως λένε οι αρχές, θα βρεθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top