«ΟΣΜΑΝΕΝ» - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ εγκληματική οργάνωση απειλεί τη χώρα μας

Ονειρεύονται την "Μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία"

Ανησυχία προκαλεί στην Ευρώπη η δράση των Τούρκων εθνικιστών. Στη Γερμάνια μάλιστα, μια οργάνωση με το όνομα «Οσμάνεν» που σημαίνει Οθωμανοί ,έφτασε στο σημείο να κάνει και...  τραγούδι το μεγάλο της όνειρο: τη μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Οι "Οσμάνεν", όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star, παρά το γεγονός ότι είναι Γερμανοί πολίτες ξεσαλώνουν εναντίον της Ευρώπης στο διαδίκτυο με ραπ τραγούδι.

Η χαρλεάδικη εμφάνιση τους μπορεί από ορισμένους να χαρακτηρίζεται ως "γραφική", στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για μια επικίνδυνη οργάνωση που δεν το έχει σε τίποτα να βγει εκτός ορίων και νόμων για το μεγάλο της εθνικό όνειρο. Για τις αρχές της Γερμανίας οι Τούρκοι εθνικιστικές των "Οσμάνεν" είναι εγκληματίες, καθώς κατηγορούνται για ξέπλυμα χρήματος  και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι "Οσμάνεν" τους τελευταίους μήνες απαριθμούν 3.500 μέλη στην Ευρώπη.Αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι ότι έχουν στενές επαφές με τους Γκρίζους Λύκους που έχουν ορέξεις για τη Θράκη.

Οι Οθωμανοί της Γερμανίας καθημερινά στρατολογούν μέλη για να υπηρετήσουν το μεγάλο όνειρο τους ... Δίνουν τον όρκο ακόμα και σε λίμνες, προκειμένου να υπηρετήσουν τον εθνικό σκοπό της Οργάνωσης και είναι έτοιμοι για όλα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top