ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ VIDEO: 33χρονος λούστηκε με κηροζίνη και αυτοπυρπολήθηκε LIVE στο Facebook

Τραγικό περιστατικό-Έχασε την ζωή του ο νεαρός μουσικός

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα σοκαριστικό video, καταγράφοντας καρέ-καρέ την στιγμή που ένας 33χρονος άνδρας στο Τενεσί, «λούζεται» με κηροζίνη και στη συνέχεια αυτοπυρπολείται.

Ακόμα πιο τραγικό στην όλη υπόθεση, είναι πως το εν λόγω video μεταδόθηκε live στο Facebook (όπου το τελευταίο διάστημα έχουμε δει πολλά τέτοια περιστατικά με live αυτοκτονίες, όπως επίσης και live δολοφονίες).

Στο συγκεκριμένο video (σας προειδοποιούμε οι εικόνες είναι πολύ σκληρές), ο 33χρονος Jared McLemore απεικονίζεται να κάθεται οκλαδόν σε υπαίθριο χώρο και να ρίχνει στο ημίγυμνο από τη μέση και πάνω σώμα του, κηροζίνη. Αν και ένα τρίτο άτομο προσπαθεί να τον σώσει, δυστυχώς δεν καταφέρνει να κάνει πολλά, καθώς ο 33χρονος μουσικός βάζει φωτιά στον εαυτό του.

Με τις φλόγες να τον έχουν τυλίξει, ο νεαρός άνδρας φαίνεται στο video να τρέχει, ουρλιάζοντας από τους πόνους.

Λίγο αργότερα, ο McLemore, υπέκυψε στα τραύματά του.

Τα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως ο μουσικός λίγο πριν αυτοκτονήσει είχε μπει σε ένα μπαρ όπου εργαζόταν ως ηχολήπτρια η πρώην σύντροφό του Alyssa Moore. Αφού της είπε «αντίο» φέρεται να πήρε το χέρι της και να το έβαλε στο στήθος του προκειμένου να της δείξει ότι είχε ρίξει επάνω του κηροζίνη.

Στη συνέχεια βγήκε από το μπαρ, στάθηκε απέναντι από την είσοδό του και όταν είδε την Moore να βγαίνει έξω έριξε περισσότερη κηροζίνη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top