Η ιστορία τους ραγίζει καρδιές: Έζησαν μαζί για 62 χρόνια και πέθαναν μαζί την ίδια ημέρα

«Έφυγαν» από την ζωή με μια ώρα διαφορά

Η ιστορία τους ραγίζει καρδιές: Έζησαν μαζί για 62 χρόνια και πέθαναν μαζί την ίδια ημέρα

Το γύρο του κόσμου κάνει η συγκινητική ιστορία δυο ηλικιωμένων από το Τέξας, που έζησαν μαζί για 62 ολόκληρα χρόνια, και πέθαναν μαζί την ίδια ημέρα, με 90 λεπτά διαφορά!

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Daily Mail», το ζευγάρι «έφυγε» από την ζωή στο νοσοκομείο, με τον έναν να κρατά το χέρι του άλλου, όπως ακριβώς έκαναν όλες τις δεκαετίες που έμειναν παντρεμένοι και ερωτευμένοι.

Το ζευγάρι άφησε τον κόσμο αυτό στις 21 Απριλίου, με τον έναν να «φεύγει» με μια ώρα διαφορά από τον άλλον. Ο Tom ήταν 84 ετών και η Delma 82.

Mερικές εβδομάδες μετά, η ιστορία τους έχει γίνει viral:

«Έτσι ακριβώς ήθελαν να πεθάνουν. Δεν θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο» δήλωσε μια από τις δυο κόρες τους, η Donetta Nichols στο Click 2 Houston.

Όπως η ίδια εξήγησε, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν μόλις 20 ετών, όταν τους σύστησαν κοινοί τους φίλοι, την περίοδο που έμεναν στη Φλόριντα.

Τρεις εβδομάδες μετά την γνωριμία και το πρώτο τους ραντεβού, παντρεύτηκαν και απέκτησαν δυο κόρες και εφτά εγγόνια.

Αφότου ο Tom πήρε σύνταξη, μαζί με την Delma ταξίδεψαν σε όλη την Αμερική, λατρεύοντας να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους σε κατασκηνώσεις.

Όταν η Delma αρρώστησε με την κατάσταση της να κρίνεται πολύ σοβαρή, μετά από μερικές ημέρες κατέρρευσε και ο Tom.

Τα παιδιά τους γνωρίζοντας καλά πόσο ο ένας αγαπούσε τον άλλον, μετακίνησαν τα κρεβάτια τους ώστε να είναι δίπλα δίπλα, μέχρι που στις 21 Απριλίου άφησαν την τελευταία τους πνοή με μια ώρα διαφορά.

Τα παιδιά τους, αποφάσισαν να τους θάψουν δίπλα δίπλα ώστε  να είναι «μαζί» και στην άλλη ζωή.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top