Ομπάμα εσύ… ροκ σταρ! Θερμή υποδοχή σε ομιλία του στο Μιλάνο-Πλήρωσαν 850 ευρώ το άτομο για να τον ακούσουν

Ο πρώην Πλανητάρχης, συγκέντρωσε τρία εκατομμύρια ευρώ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Χρυσοπλήρωσαν τον Μπαράκ Ομπάμα στο Μιλάνο προκειμένου να τον ακούσουν να μιλάει σε παγκόσμιο συνέδριο για τη διατροφή. 850 ευρώ κόστιζε το εισιτήριο για την ομιλία του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ όπως φαίνεται η λάμψη του Μπαράκ Ομπάμα δεν έσβησε με το πέρας της προεδρίας του.

Θα νόμιζε κανείς πως το κοινό στο Μιλάνο υποδέχεται έναν ροκ σταρ και όχι έναν πρώην πολιτικό. Κομψός με σκούρο κοστούμι, χωρίς γραβάτα και έμφυτη άνεση προσπάθησε να μιλήσει Ιταλικά και αποζημίωσε με την οικειότητα του το πλήθος που παραληρούσε.

Περίπου 3.000 άνθρωποι, πλήρωσαν 850 ευρώ ο καθένας για να ακούσουν τον διάσημο προσκεκλημένο σε παγκόσμιο συνέδριο για τη διατροφή. Τον συντονισμό της συζήτησης είχε ο Σαμ Κας, πρώην σεφ και σύμβουλος για θέματα διατροφής και ο Ομπάμα απάντησε χωρίς ενδοιασμό για την ....πολύ όμορφη φυλακή όπως χαρακτήρισε την προεδρεία.

«Δεν μου λείπει. Τώρα είμαι μόνο αιχμάλωτος των selfies, το οποίο είναι σχεδόν εξίσου κακό. Μπορώ να περπατώ οπουδήποτε υπό την προϋπόθεση να ποζάρω για μια selfie σχεδόν σε κάθε βήμα μου».

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ εξήγησε επίσης ότι τα χρόνια της προεδρικής του θητείας του έμαθαν να είναι «λιγότερο αγχωτικός»:

«Όταν είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ, κάνεις λάθη καθημερινά και η μισή χώρα πιστεύει ότι είσαι ανόητος» είπε χαριτολογώντας.

Ο πρώην πλανητάρχης εισέπραξε τρία εκατομμύρια ευρώ από την ομιλία του, τα οποία θα διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο ίδρυμα Ομπάμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top