Πλάνα από το ντοκιμαντέρ με τον Εμμανουέλ Μακρόν: Οι βρισιές, και τα καυτά φιλιά με την 64χρονη Μπριζίτ

Πλάνα από το ντοκιμαντέρ με τον Εμμανουέλ Μακρόν: Οι βρισιές, και τα καυτά φιλιά με την 64χρονη Μπριζίτ

«Εμμανουέλ Μακρόν, τα παρασκήνια μιας νίκης», ήταν ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε από την γαλλική τηλεόραση και το παρακολουθήσαν εκατομμύρια τηλεθεατές. Επί οκτώ μήνες ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας δέχθηκε να φορά μόνιμα μικρόφωνο και ένας σκηνοθέτης με την κάμερα του να γίνει μόνιμα η σκιά του.

Το πως είναι πίσω από τις κάμερες ο Εμμανουέλ Μακρόν ανακάλυψαν οι Γάλλοι, μέσα από το 90λεπτο ντοκιμαντέρ με στιγμές έντασης και γέλιου από τις καθοριστικές στιγμές της προεκλογικής εκστρατείας του νέου Γάλλου προέδρου.

ΤΑ... «ΓΑΛΛΙΚΑ» ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ

Σε έναν απο τους διαλόγους, ο Μακρόν ακούγεται να λέει:

Μακρόν: "Ω σκατά! Για δεύτερη φορά πουτ@ν@"!
Μπριζίτ: "Τι έγινε";
Mακρόν: "To Mονακό κέρδισε τον Ολυμπιακό Μασσαλίας για δεύτερη φορά"
Μπριζίτ:  "Δεν μας νοιάζει αγάπη μου, που είναι ο τραπεζικός λογαριασμός που σου έδωσα σήμερα το πρωί; Όλος ο κόσμος τον ψάχνει"
Μακρόν: "Είναι στο άλλο κουστούμι" (γελάει)
Μπριζίτ: "Μα όχι, όχι δεν είναι δυνατό δεν είναι δυνατό"

Σκιά του Εμμανουέλ Μακρόν καθ’ όλη την προεκλογική εκστρατεία είχε γίνει και η σύζυγος του Μπριζίτ. Η κάμερα έπιασε πολλές φορές το ζευγάρι σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Προϋπόθεση για το γύρισμα ήταν ο νέος πρόεδρος να μην κλείσει ποτέ το μικρόφωνο, και δεν το έκανε ούτε όταν στην πρώτη αναγνωριστική συνάντηση που είχε με τον κεντρώο πολιτικό Φρανσουά Μπαϊρού ο οποίος του έλεγε:

«Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω για τίποτα άλλο. Είναι πολύ παράξενο το αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας. Παράξενο γιατί δεν έχετε την ηλικία να γίνεται πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά δεν πειράζει».

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΑΥΤΟ...ΤΡΟΛΑΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Μακρόν: "Το είδες αυτό;" λέει και δείχνει το video με την στιγμή που τρώει τα αυγά.
Μπριζίτ: "Και το κουστούμι σου;" 
Μακρόν: "Έγινε χάλια το κουστούμι μου"
Μπριζίτ: "Καινούργιο;"
Μακρόν: "Ναι και το κεφάλι μου ήταν απίστευτο" (Η Μπριζίτ γελάει)
Μακρόν: "Και γδύθηκα"

Σε όλα τα στιγμιότυπα ο Μακρόν είναι εντυπωσιακά ήρεμος και χαμογελαστός όπως όταν εξηγεί πως δεν είναι εκατομμυριούχος.

«Εγώ προσωπικά πήρα δάνειο 8 εκατομμυρίων ευρώ για να μπορέσω να κάνω προεκλογική εκστρατεία. Δεν είμαι ο εκατομμυριούχος ή ο πολυεκατομμυριούχος που ορισμένοι ισχυρίζονται».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top