Τα νέα της Τουρκίας: Ο Ερντογάν ψάχνει συμμάχους και το πραξικόπημα έγινε... τραγούδι!

Με λίστα γάμου αποσπούσε πληροφορίες από τον σουλτάνο ο Γκιούλεν

Η μεγαλομανία, η απολυταρχική πολιτική και η πρόθεση του Ερντογάν να  αναστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία τον έχουν φέρει αντιμέτωπο με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Η Τουρκία έχει καταντήσει ένας «παρίας» του διεθνούς συστήματος, με τον σουλτάνο να ψάχνει.. συμμάχους φίλους στο Κουβέιτ. Την ίδια ώρα, η  Γερμανία δίνει για πρώτη φορά άσυλο σε Τούρκους στρατιωτικούς που κατηγορούνται ως γκιουλενιστές.

ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Λίστα γάμου με γυναίκες πράκτορες είχε η οργάνωση ΦΕΤΟ, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr. Σύμφωνα με την τουρκική Μιλιέτ, ο Γκιουλέν πάντρευε τις όμορφες και έξυπνες κοπέλες του κινήματος με αξιωματικούς, εισαγγελείς, μέλη της ΜΙΤ και πλούσιους επιχειρηματίες. Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας προοριζόντουσαν για καθηγητές, απλούς αστυνομικούς και χαμηλόβαθμους γραφειοκράτες. Με αυτό τον τρόπο ο Γκιουλέν αποσπούσε πληροφορίες.

Πληροφορίες, που σύμφωνα με τον Ερντογάν, χρησιμοποίησε για το πραξικόπημα,  το οποίο έγινε... τραγούδι, οι στίχοι του οποίου αναφέρουν πως «ακόμη και όσοι τον μαχαίρωσαν πισώπλατα δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν. Ο πρόεδρος Ερντογάν δεν φοβήθηκε, αλλά συνέχισε να φωνάζει την αλήθεια .Ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν». 

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 

Ειδική φανέλα για το Final Four έβγαλε ο Ολυμπιακός με την επιγραφή «Κωνσταντινούπολη 2017». Αμέσως αντέδρασε η τουρκική Φενέρμπαχτσε, η οποία έβγαλε τη δική της φανέλα με την επιγραφή «Istanbul από το 1453», προκαλώντας φυσικά αντιδράσεις 

ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ 

Ζώνη ελεύθερου εμπορίου με τον Περσικό Κόλπο προωθεί ο Ερντογάν. «Θέλουμε ηγέτες που υπηρετούν τον λαό τους». ήταν το κεντρικό μήνυμα που έστειλε από το Κουβέιτ. 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Κορόνες κατά του Ισραήλ από τον Ερντογάν.Συνέκρινε την πολιτική που ακολουθεί το Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους με τον αποκλεισμό των έγχρωμων στις ΗΠΑ και το απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική. Άμεση ήταν η απάντηση του ισραηλινού ΥΠΕΞ, λέγοντας πώς δεν μπορεί να κάνει κήρυγμα ο Ερντογάν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top