Τη ΣΗΜΑΔΕΨΕ με οξύ ο ίδιος της ο πατέρας! Τον κατήγγειλε ότι πουλούσε σκλάβες του sex

Η πικρή ιστορία της Κούσμπου Ντεβί

Τη ΣΗΜΑΔΕΨΕ με οξύ ο ίδιος της ο πατέρας

Σημαδεμένη για μια ζωή θα είναι μια 20χρονη από την Ινδία μετά από επίθεση με οξύ που δέχθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, όταν τον κατήγγειλε στις αρχές ότι πουλά γυναίκες ως σκλάβες του sex.

Η Κούσμπου Ντεβί κοιμόταν μαζί με τον σύζυγό της και την μικρή της κόρη, όταν ο πατέρας της χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της. Εκείνη άνοιξε και τότε αυτός της έχυσε ένα μπουκάλι οξύ στο πρόσωπό της.

Μάλιστα το καυστικό υγρό έπεσε τόσο πάνω στο σύζυγό της, όσο και πάνω στο παιδί της με αποτέλεσμα να μεταφερθούν και οι τρεις τους εσπευσμένα στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο, στους ώμους, τα χέρια και τα μπράτσα.

Η Κούσμπου ορκίστηκε να βάλει στη φυλακή τον 40χρονο πατέρα της για το υπόλοιπο της ζωής του για τα εγκλήματα που διέπραξε κατά γυναικών.

«Ο πατέρας μου, μου πέταξε οξύ στη μούρη γιατί τα ξέρω όλα για εκείνον. Ξέρει ότι θα μπει φυλακή για όλη του τη ζωή με τα μυστικά που γνωρίζω. Τους γάμους που έχει κάνει, τις αγοροπωλησίες γυναικών», είπε και πρόσθεσε:

«Επί χρόνια αγόραζε μικρά κορίτσια και τα πουλούσε σε πολύ μεγαλύτερη τιμή. Μου τα έλεγε όλα νομίζοντας ότι δε θα προδώσω τα μυστικά του. Πίστευε ότι αν με σκότωνε τα μυστικά του θα ήταν ασφαλή. Είναι πολύ σκληρός άνδρας».

Όπως τόνισε η ίδια και τα τέσσερα αδέλφια της μεγάλωσαν βλέποντας τον πατέρα τους να αγοράζει και να πουλά γυναίκες, αφότου η μητέρα τους, τους εγκατέλειψε,  καθώς δεν μπορούσε να αντέξει αυτή την κατάσταση.

«Η μητέρα μου έζησε μια δύσκολη ζωή με τον πατέρα μου. Αυτά που έπρεπε να υπομείνει ήταν πολύ σκληρά. Ήμουν πολύ μικρή για να καταλάβω, αλλά την κακοποιούσε ψυχικά και σωματικά για χρόνια. Μια φορά τη χτύπησε τόσο πολύ που της έκοψε το αυτί και έχασε την ακοή της από αυτό», είπε η 20χρονη κοπέλα.

Όταν εκείνη έφυγε, η Κούσμπου αναγκάστηκε να είναι εκείνη που θα στηρίζει τον πατέρα της.

«Κατά τη διάρκεια εκείνων των χρόνων τον είδα να παντρεύεται τρία κορίτσια χωρίς να έχει πάρει διαζύγιο από τη μητέρα μου. Μετά τα πούλησε. Συνήθιζε να τα ξεγελά με διάφορα τεχνάσματα, να τις παντρεύεται και να τις πουλά σε πολύ καλή τιμή σε άλλους άνδρες», είπε.

Στην αρχή εκείνη νόμιζε ότι όλες αυτές οι γυναίκες ήταν μακρινές συγγενείς.

«Μας σύστησε μια 22χρονη σαν ανιψιά του, αλλά μετά την παντρεύτηκε. Μερικές φορές έλεγε ότι η μητέρα μας δεν του μαγείρευε, δεν έπλενε τα ρούχα του και γι’ αυτό έφερνε άλλες γυναίκες στο σπίτι. Πίστευε ότι δεν είμαι αρκετά ώριμη για να καταλάβω τι γίνεται, αλλά καθώς τα χρόνια περνούσαν εγώ συνειδητοποιούσα τι συνέβαινε.

«Όταν ήμουν 12 ετών ο πατέρας μου με έστειλε για δουλειά σε ένα εργοστάσιο που έφτιαχνε τούβλα. Όλοι τον ήξεραν εκεί. Είδα πολλά κορίτσια να μπαίνουν σε ένα δωμάτιο και μετά κάποιος μου είπε ότι εκεί τα βίαζαν και μετά τα πουλούσαν. Ήταν και ο πατέρας μου σε εκείνο το δωμάτιο. Οι εργάτες μου είπαν να φύγω μακριά του, αλλά δεν είχα χρήματα, οπότε αποφάσισα να κρυφτώ. Μετά από μία ώρα όμως με βρήκε. Προσπάθησε πολλές φορές να με πουλήσει, αλλά ο Θεός με έσωσε», είπε.

Το 2012 όταν ήταν 14 ετών την ανάγκασε να παντρευτεί τον Βίνοντ, έναν τίμιο υδραυλικό στον οποίο χρωστούσε 40.000 ρουπίες, περίπου 480 λίρες Αγγλίας. Αντί λοιπόν να του δώσει τα λεφτά, του έδωσε την κόρη του.

«Αρχικά αντιστάθηκα σε αυτό το γάμο. Τον ικέτεψα να σταματήσει, αλλά ήξερα ότι δεν μπορούσα να κάνω και πολλά. Η μητέρα μου είπε ότι ο Βίντον ήταν καλός άνθρωπος και θα ήμουν καλά μαζί του. Ευτυχώς μετά από όλα αυτά τα χρόνια έχω έναν ευτυχισμένο γάμο», είπε η Κούσμπου.

Μάλιστα τόσο εκείνη, όσο και η μητέρα της προσπάθησαν να καταγγείλουν τον πατέρα της στην αστυνομία, αλλά εκείνος πάντα δωροδοκούσε τους αστυνομικούς και τη γλίτωνε.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο πατέρας της προσπάθησε να πουλήσει τη 16χρονη αδελφή της σε έναν 50χρονο. Εκείνη και η μητέρα της ζήτησαν βοήθεια από συγχωριανούς τους που επενέβησαν και τελικά σταμάτησαν το γάμο. Αμέσως κατήγγειλαν τον πατέρα στην αστυνομία, συνελήφθη και μετά από δύο μέρες αφέθηκε και πάλι ελεύθερος.

Ύστερα από λίγες εβδομάδες προσπάθησε και πάλι να παντρέψει την αδελφή της με έναν 30χρονο αυτή τη φορά και τα κατάφερε.

«Όταν το έμαθα τον κατήγγειλα και πάλι στην αστυνομία, όμως δεν τον συνέλαβαν. Εμφανίστηκε στην πόρτα μου και με απείλησε να αποσύρω την καταγγελία. Αρνήθηκα. Μετά από λίγες μέρες επέστρεψε και μου επιτέθηκε με οξύ. Με το που έπεσε το οξύ στο πρόσωπό μου άρχισαν να ουρλιάζω από τον πόνο. Το υγρό έπεσε στα μάτια μου και με έκαιγε. Δεν μπορούσα να δω τίποτα. Έπεσα πάνω στον άνδρα μου και ουρλιάζαμε και οι δύο. Γείτονες άκουσαν τις κραυγές μας και ήρθαν, αλλά ο πατέρας μου είχε εξαφανιστεί. Είπα στον άντρα μου να καλέσει την αστυνομία», είπε.

Η Κούσμπου νοσηλεύτηκε για τέσσερις μέρες. Τώρα την φροντίζουν η μητέρα της και η μικρή της αδελφή. Υποφέρει ακόμα από τον πόνο, ενώ τα χρήματα του συζύγου της δεν αρκούν για τα φάρμακά της.

Η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα της και κρατείται στη φυλακή. Πλέον έχει ένα περιθώριο 90 ημερών για να του αποδώσει κατηγορίες και να εμφανιστεί στο δικαστήριο. Η Κούσμπου φοβάται τώρα ότι θα βγει με εγγύηση, αλλά είναι αποφασισμένη να δώσει μάχη για να αποδοθεί δικαιοσύνη.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top