Ο Μακρόν έμεινε 200 ημέρες καλωδιωμένος για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ

Σήκωσε τα μανίκια και ξεκίνησε σειρά επαφών μετά τη νίκη του-Πρώτος «σταθμός» η Μέρκελ

Ο Εμμανουέλ Μακρόν την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει το όνομα του Πρωθυπουργού του και την σύνθεση της κυβέρνησης του. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ονόματα, ωστόσο πολλοί λένε πως ενδεχομένως να επιλέξει για Πρωθυπουργό τον κεντρώο Φρανσουά Μπαϊρού.

Τα άτομα που θα στελεχώσουν την κυβέρνηση του θα είναι πάρα πολύ κοντά στον ιδεολογικό του προσανατολισμό, καθώς αναμένεται να χρησιμοποιήσει κεντρώους, κεντροδεξιούς, φιλελεύθερους και σοσιαλιστές βουλευτές.

Από την εκλογή του Μακρόν είναι πολύ χαρούμενη η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία δεν το κρύβει. Μέσα σε ένα 24ωρο έκανε δυο δηλώσεις για τον νεαρό Πρόεδρο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένη για το εκλογικό αποτέλεσμα που ενσαρκώνει τις ελπίδες εκατομμυρίων Γάλλων αλλά και πολλών Γερμανών.

Παράλληλα επιβεβαίωσε την ατζέντα του Μακρόν και το ραντεβού του προσεχώς στο Βερολίνο, όπου θα πάει για να της δώσει τα διαπιστευτήρια του.

Να σημειώσουμε τέλος, πως το βράδυ της Δευτέρας, ξεκίνησε στην Γαλλική τηλεόραση ένα ντοκιμαντέρ για τον νέο Γάλλο Πρόεδρο, ο οποίος για 200 ολόκληρες ημέρες δέχτηκε να έχει πάνω του ένα μικρόφωνο και να τον ακολουθεί συνεχώς μια κάμερα που κατέγραφε τα πάντα.

Αυτό δείχνει ότι είναι πάρα πολύ ανοιχτός, ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα από τους Γάλλους.

Στο ντοκιμαντέρ διάρκειας 90 λεπτών, ο Γάλλος τηλεθεατής ανακαλύπτει τις περισσότερες φορές έναν Εμμανουέλ Μακρόν χαμογελαστό και εντυπωσιακά ήρεμο ακόμα και σε πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Της ανταποκρίτριας του Star στη Γαλλία, Μαρίας Δεναξά.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top