ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ έπιασαν ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ιερέα με την ερωμένη του στην ερωτική τους φωλιά!

Η υπόθεση εξετάζεται από την Ιερά Σύνοδο

Πάφος: ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ έπιασαν ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ιερέα με την ερωμένη

Την…πάτησε ένας παντρεμένος ιερέας στην Κύπρο, καθώς σύναψε σχέση με διαζευγμένη νεαρή γυναίκα.

Ο ιερέας της επαρχίας Πάφου θα απασχολήσει την Ιερά Σύνοδο, που, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα αποφασίσει τι θα συμβεί με τον κληρικό. Η καταγγελία που βαραίνει τον ιερέα αφορά αποποίηση – σε τακτική βάση – του σχήματός του, προκειμένου να συναντήσει την 32χρονη ερωμένη του, με την οποία είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο παντρεμένος ιερέας είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στην Πάφο, ώστε να συναντάει εκεί την 32χρονη αρραβωνιασμένη σύντροφό του. Το διαμέρισμα αυτό στέγαζε το πάθος του παράνομου ζευγαριού, μέχρι που εντοπίστηκε από τον αρραβωνιαστικό της γυναίκας.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, o σύντροφος της 32χρονης, αφού ανακάλυψε τις ερωτικές περιπτύξεις της αρραβωνιαστικιάς του, απευθύνθηκε στην ιεραρχία της Εκκλησίας και κατήγγειλε τον ιερέα. Κάλεσε, μάλιστα, τον Μητροπολίτη να λάβει μέτρα εναντίον του. Εκείνος, τότε, μετέβη στην περιοχή που βρισκόταν η ερωτική φωλιά του ιερέα και της 32χρονης. Βλέποντας το αυτοκίνητο του ιερέα στην περιοχή, τον κάλεσε στο τηλέφωνο. Αντιλαμβανόμενος το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε, ο ιερέας αναγκάστηκε να κατέβει από το διαμέρισμα και να παραδεχθεί τη σχέση του με τη γυναίκα.

Ο κληρικός τέθηκε σε τρίμηνη αργία και η υπόθεσή του παραπέμφθηκε στην Ιερά Σύνοδο.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top