Help Melania: Το Twitter την «πρόδωσε» και αποκάλυψε πως δεν περνά καλά δίπλα στον Τραμπ

Τι απαντά η ίδια μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε

Help Melania: Το Twitter «πρόδωσε» ότι δεν περνά καλά

Εδώ και καιρό οι φήμες οργιάζουν πως η Μελάνια Τραμπ δεν περνά καλά στον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Τα hashtag #saveMelania, ή #helpMelania («σώστε» ή «βοηθήστε» την Μελάνια), κάνουν πάρτι στο Twitter σχεδόν σε κάθε της δημόσια εμφάνιση δίπλα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά η ίδια τηρεί… σιγή ιχθύος.

Να λοιπόν που ο καταπιεσμένος της εαυτός φαίνεται πως… βγήκε στην επιφάνεια άθελα της, καθώς έκανε like μέσω του λογαριασμού της (@FLOTUS τον οποίο χρησιμοποιεί από τότε που έγινε Πρώτη Κυρία) σε ένα tweet μέσω  που έγραφε κάποιος ΚΑΤΑ του συζύγου της.

Συγκεκριμένα, ο συγγραφέας ντι Οστρι πόσταρε στο Τwitter ένα αρχείο gif που δείχνει τη Μελάνια να χάνει το χαμόγελό της, με το που γυρνάει την πλάτη της ο σύζυγός της, κατά την ορκωμοσία του, γράφοντας:

 

 

«Φαίνεται ότι ο μόνος τοίχος που έχτισε ο Τραμπ ήταν εκείνος ανάμεσα στον ίδιο και τη σύζυγό του».

 

 

Αν και το like αφαιρέθηκε μετά από λίγο, οι δαιμόνιοι χρήστες των social media πρόλαβαν να βγάλουν screenshots κάνοντας… «αθάνατο» το like της «Πρώτης Κυρίας».

Και φυσικά καταλαβαίνετε τι συνέβη μετά από αυτό, καθώς οι χρήστες των social media έκαναν… πάρτι, και άρχισαν να αναρωτιούνται αν τρολάρει τον άντρα της, αν το έκανε καταλάθος, αν τη χάκαραν ή αν απλά… φωνάζει για βοήθεια.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ

Mέσω της εκπροσώπου της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ απάντησε στον χαμό που έγινε, λέγοντας ότι η Μελάνια δεν ήταν ενήμερη (κοινώς δεν γνώριζε) ότι μέσω του επίσημου λογαριασμού της είχε κάνει like σε ένα «αντι-Τραμπ» tweet.

δ

«Δεν είχε ιδέα για το like. Εγώ την ενημέρωσα» είπε η εκπρόσωπος της, προσθέτοντας πως:

«Αυτός δεν είναι ο κύριος λογαριασμός της και από εκείνη την ημέρα αλλάξαμε τους κωδικούς της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top