Ο ΝΕΟΣ «στρατός» του Ερντογάν-Χιλιάδες χάκερς έτοιμοι να προκαλέσουν χάος

Μπορούν να προκαλέσουν την σύγκρουση δυο αεροσκαφών, ή την δολιοφθορά σε μια χημική μονάδα ή ακόμη και το μπλοκάρισμα οπλικών συστημάτων

Ένας καλά εξοπλισμένος μισθοφορικός στρατός του Ερντογάν είναι έτοιμος να εξαπολύσει επιθέσεις σε όσους του εναντιώνονται σε όλο τον πλανήτη.Αναφερόμαστε στον κυβερνοπόλεμο, καθώς η Τουρκία έχει προσλάβει χιλιάδες χάκερς ώστε να προκαλέσουν χάος στα ηλεκτρονικά  συστήματα πολλών χωρών μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα!

25.000 ΧΑΚΕΡΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΧΑΟΣ

Μέσα σε μια στιγμή μπορεί να προκληθεί το απόλυτο χάος, όχι από βομβαρδισμούς με συμβατικά όπλα, αλλά από κυβερνοεπιθέσεις. Δεν είναι σενάριο ταινίας, αλλά η πραγματικότητα, στην οποία η γειτονική χώρα έχει επενδύσει προσλαμβάνοντας 25.000 ειδικούς στο να προκαλούν δολιοφθορές σε ηλεκτρονικά συστήματα εργοστασίων, σταθμών παραγωγής ρεύματος και άλλες μεγάλες κρίσιμες μονάδες. Φυσικά στους στόχους βρίσκεται  και η Ελλάδα.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ  ΧΑΚΕΡΣ Η ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ!

Οι χάκερς μπορούν να καταστρέψουν μια ολόκληρη χώρα, αν μπορέσουν να σπάσουν κωδικούς ασφαλείας σε κρίσιμες εθνικές υποδομές. Και επειδή μιλάμε για ηλεκτρονικό πόλεμο, η Ελλάδα προχωρά ταχύτατα σε τακτικές άμυνας.Ο Κωνσταντίνος Πατσάκης κρυπτογράφος στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, έχει αναλάβει μαζί με εξπέρ στην πληροφορική και την ηλεκτρονική κατασκοπεία την εκπαίδευση Ελλήνων στρατιωτικών της Διεύθυνσης Κυβερνοάμυνας.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Το μοναδικό κίνητρο ενός χάκερ είναι τα χρήματα. Και η Τουρκία που μαστίζεται από την ύφεση και την κρίση δίνει ως αμοιβή από 1700 ως 2800 δολάρια. Χρήματα  με τα οποία οι χάκερς μπορούν να προκαλέσουν την σύγκρουση δυο αεροσκαφών, ή την δολιοφθορά σε μια χημική μονάδα ή ακόμη και το μπλοκάρισμα οπλικών συστημάτων, και επομένως την αποδιοργάνωση της άμυνας μιας χώρας.

Ήδη Τούρκοι χάκερς χτύπησαν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και την ιστοσελίδα των εργαζομένων στην Ρόδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top