ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η 15χρονη με ανορεξία που ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ μόλις βγήκε από την κλινική

Δεν τα κατάφερε

15χρονη με ανορεξία στην Αγγλία αυτοκτόνησε

H ιστορία της 15χρονης Πίππα Μακμάνους που έδινε μάχη με την ανορεξία συγκλονίζει. Η νεαρή κοπέλα, έπεσε στις ράγες του τρένου στο Στοκπορτ της Βρετανίας, μετά από έναν καβγά που είχε με τους γονείς της.

Το τραγικό περιστατικό έγινε τον Δεκέμβριο του 2015 αλλά έρχεται πάλι στην επικαιρότητα μετά την αποκάλυψη των γονιών της ότι η κλινική στην οποία νοσηλευόταν με ανορεξία, η οποία σταμάτησε την θεραπεία από το κορίτσι και την έστειλε σπίτι της, καθώς της έδιναν «λίγες πιθανότητες ζωής».

 

 

Όπως είπε η μητέρα της ανήλικης στο δικαστήριο, η Πίππα, πάλευε για τρία χρόνια με την ανορεξία, την κατάθλιψη και είχε αυτοκαταστροφικές τάσεις.

«Η δραστική θεραπεία έπρεπε να χορηγηθεί άμεσα στην όμορφη κόρη μας κι αν είχε γίνει αυτό ίσως να ήταν ακόμη ζωντανή», είπε η κυρία Μακ Μάνους.

Το ζευγάρι τα Χριστούγεννα του 2012, απευθύνθηκε στους γιατρούς καθώς η Πίππα έκανε εξαντλητικές δίαιτες και πήγαινε όλη την ώρα γυμναστήριο για να «εξαφανίσει κατά την ίδια» το περιττό λίπος.

Η ίδια ζύγιζε μόλις 27 κιλά, ενώ γιατρός είχε βρει μία λεπίδα μέσα στο λούτρινο αρκουδάκι που είχε στο κρεβάτι της.

Τη μοιραία νύχτα, η Πίππα τσακωνόταν με τους γονείς της γιατί το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να πηγαίνει γυμναστήριο. Έτσι μετά τον καβγά, η ίδια έφυγε από το σπίτι, λέγοντας «Θα πάω να σκοτωθώ». Έτσι και έκανε. Μετά από λίγο βρέθηκε νεκρή στις ράγες του τρένου.

Οι γονείς της άτυχης νεαρής, δημιούργησαν έναν οργανισμό που βοηθά άτομα με προβλήματα ανορεξίας και βουλιμίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top