Ούτε στα έργα! Αξιωματούχος του FBI παντρεύτηκε έναν...από τους πιο επικίνδυνους τζιχαντιστές

Μετακόμισε στη Συρία, έζησε έναν εφιάλτη, μετάνιωσε για το γάμο, γύρισε στις ΗΠΑ και φυλακίστηκε!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN γυναίκα αξιωματούχος του FBI ερωτεύθηκε τζιχαντιστή και κατέφυγε στη Συρία. Η πράκτορας το μετάνιωσε, αλλά η «τρύπα» στα συστήματα ασφαλείας των ΗΠΑ προκαλεί τριγμούς.

Η Ντανιέλα Γκριν ήταν μία από τις κορυφαίες μεταφράστριες του FBI, με πρόσβαση σε άκρως απόρρητες πληροφορίες. Τον Ιανουάριο του 2014 αναλαμβάνει να ερευνήσει ένα τζιχαντιστή που ανήκει στον σκληρό πυρήνα του ISIS τον Αμπού Αλχά αλ Αλμάνι γνωστού και ως Ντένις Κούσπερτ. Είναι ο τρομοκράτης που στρατολογεί μέσω διαδικτύου βίαιους τζιχαντιστές. Τρείς μήνες μετά η έρευνα άγνωστο πως, καταλήγει σε γάμο.

Ντένις Κούσπερτ

Η υπάλληλος, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star είπε ψέματα στο αφεντικό της. Ταξίδεψε στη Συρία, όπου παντρεύτηκε τον Κούσπερτ και για λίγο διάστημα έγινε νύφη του ISIS....

Ο Κούσπερτ θεωρείται εξαιρετικά  επικίνδυνος τζιχαντιστής σύμφωνα με τις αμερικανικές και γερμανικές αρχές. Μεγάλωσε στη Γερμανία όπου έγινε γνωστός ως ράπερ με το όνομα Ντέσο Ντογκ. Επαινούσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν σε τραγούδι του, ενώ εμφανιζόταν και σε προπαγανδιστικά βίντεο. Σε ένα από αυτά μάλιστα κρατούσε το κεφάλι ομήρου που είχε αποκεφαλιστεί!

Η Ντανιέλα Γκριν τρεις μήνες μετά το γάμο της με τον τζιχαντιστή έδειξε να το έχει  μετανιώσει .Απελπισμένη έστελνε  μηνύματα  στους δικούς της  ανθρώπους στην Αμερική. «Βρίσκομαι σε ένα πολύ σκληρό περιβάλλον, δεν ξέρω πόσο θα αντέξω. Ίσως να είναι αργά», τους έλεγε, ενώ σε άλλο μήνυμα της έγραφε «ξέρω ότι θα πάω φυλακή, όταν επιστρέψω στην πατρίδα, αλλά έτσι είναι η ζωή».  Όλα αυτά υπό τον φόβο μην γίνει αντιληπτή από τον τζιχαντιστή  και τη σκοτώσει. 

Η Αμερικανίδα θέλει να φύγει από το χαλιφάτο και να γλιτώσει από τον τρομοκράτη σύζυγο της. Ξεκινά μια άκρως μυστική επιχείρηση για να επιστρέψει στην Αμερική .Στόχος της ήταν να την φυγαδεύσουν από τη Συρία κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των τζιχαντιστων. Τον Δεκέμβριο του 2014 επιστρέφει κάτω από άκρα μυστικότητα στην Αμερική .Φυλακίζεται για δυο χρόνια .Όπως ήταν φυσικό απολύεται από το  FBI .Το σκάνδαλο έχει δημιουργήσει μεγάλο πονοκέφαλο τους επικεφαλείς της υπηρεσίας, κυρίως για τις απόρρητες πληροφορίες που μετέφερε η πρώην νύφη του ISIS  στους τρομοκράτες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top