Η πλύση εγκεφάλου των μικρών Βορειοκορεατών είναι καθημερινή και αδιάλειπτη. Μέσα από εθνικιστικές ρητορικές και επιβαλλόμενες εκδηλώσεις λατρείας προς τον ηγέτη της χώρας, παιδιά μετατρέπονται σε πολεμικά ρομπότ, έτοιμα να ζωστούν με πυρηνικά και να αφανίσουν τη γη.

Το καθεστώς της Βορείου Κορέας έχει ορίσει υποχρεωτική κατάταξη στο σύνδεσμο νέων για όλα τα παιδιά ηλικίας 7-13 ετών. Την οργάνωση ίδρυσε το 1946 ο Κιμ Ιλ Σουνγκ, παππούς του σημερινού ηγέτη. Σκοπός της η ενθάρρυνση των εφήβων άνω των 15 ετών να ενταχθούν στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας τους αλλά και στον κατασκευαστικό και παραγωγικό τομέα.

Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΙΜ

Οι πύραυλοι του Κιμ Γιονγκ Ουν στρέφονται προς την Ουάσιγκτον. Τελικός στόχος η ίδια η προεδρική κατοικία, ο Λευκός Οίκος, την οποία ο Βορειοκορεάτης θέλει διακαώς να ανατινάξει. Στο νέο προπαγανδιστικό βίντεο της Βόρειας Κορέας τα στρατεύματα του καθεστώτος ετοιμάζονται να χτυπήσουν αμερικανικά αεροπλανοφόρα, μαχητικά αεροσκάφη αλλά και την ιδιά την γη των Ηνωμένων Πολιτείων.

Ο Κιμ θέλει να ισοπεδώσει την κατοικία του Τραμπ. Όμως μπορεί; Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματούχο της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών Μάικλ Πριτζεντ οι βόμβες-καμάρια του Κιμ Γιονγκ Ουν και τα φανταχτερά όπλα , τα οποία επέδειξε στην μεγάλη παρέλαση στην Πιονγιανγκ, είναι....μαϊμού. Το ίδιο και τα γυαλιά των Βορειοκορεατών κομάντος.

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Άπαντες στον πλανήτη περίμεναν την άφιξη της πανίσχυρης αμερικανικής αρμάδας στην Κορεατική Χερσόνησο. Το είχε άλλωστε αναγγείλει περιχαρής ο  Τραμπ. Ωστόσο το αεροπλανοφόρο Καρλ Βινσον και η συνοδεία του αντί να πάνε προς το Βορρά, χάραξαν αντίθετη κατεύθυνση. Την ευθύνη ανέλαβε πλήρως ο επικεφαλής Αμερικανός ναύαρχος.

Πλέον η αρμάδα κατευθύνεται προς την Κορεατική Χερσόνησο.