Αυτή είναι η μητέρα του Εμμανουέλ Μακρόν-Δείτε την σε video να τραγουδά τον εθνικό ύμνο μετά τη νίκη του

Η viral σκηνή στο μπαλκόνι-Από τη μια η γυναίκα που τον έφερε στη ζωή και από την άλλη η κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγός του

Τις τελευταίες ημέρες, έχουμε μάθει σχεδόν… ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την Μπριζίτ Τρονιέ, την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του Εμμανουέλ Μακρόν και πρώην καθηγήτρια του, η οποία συν τοις άλλοις είναι και το δεξί του χέρι, μέντοράς του και συνοδοιπόρος του στην πολιτική καριέρα που επέλεξε να ακολουθήσει.

Ωστόσο λίγα έχουν γίνει γνωστά για την άλλη γυναίκα της ζωής του, που δεν είναι άλλη από την μητέρα του.

Η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, δεν είναι άλλη από την Φρανσουάζ Νογκέ, για την οποία ξέρουμε ελάχιστα.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως οι σχέσεις του 39χρονου υποψήφιου Προέδρου της Γαλλίας δεν είναι και οι καλύτερες μαζί της.

Την μητέρα του Μακρόν δεν την έχουμε δει ποτέ δίπλα του, πέρα από την εμφάνιση που έκανε στο μπαλκόνι του γραφείου του Μακρόν, στο πλευρό του γιου της, αμέσως μετά την νίκη του στον α’ γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας.

Όπως βλέπετε και στο video που έχει γίνει viral, η μητέρα του Μακρόν στέκεται δίπλα του και τραγουδά τον εθνικό ύμνο, ενώ παρούσα, δίπλα στην πεθερά της, είναι και η… Μπριζίτ, με τα χρόνια που τις «χωρίζουν» να είναι ελάχιστα!

Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ

Η Φρανσουάζ Νογκέ, περιβάλλεται από ένα τεράστιο μυστήριο, καθώς ο Εμμανουέλ,έχει αποφασίσει να μην μιλά για εκείνη.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, οι γονείς του Μακρόν, είναι και οι δυο γιατροί στο επάγγελμα. Όταν έμαθαν πως ο 16χρονος γιος τους ήταν ερωτευμένος με την 40χρονη καθηγήτρια του, καθόλου δεν χάρηκαν.

Όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι Carole Derrien και Candice Nede­lec, στο βιβλίο τους «Οι Μακρόν», «είναι μια περίεργη ιστορία. Δεν μιλάει ποτέ. Ξέρουμε ότι οι σχέσεις δεν είναι καλές, ξέρουμε ότι δεν υπάρχει αγάπη με τους γονείς του. Εχει λατρεία μόνο για την γιαγιά του», δήλωσε στο ραδιόφωνο Eu­rope 1 ο δημοσιογράφος Bernard Pascuito, συγγραφέας του βιβλίου «Οι πολιτικοί έχουν κι αυτοί μητέρα».



Να σημειώσουμε, πως οι γονείς του Μακρόν αφού προσπάθησαν να τον χωρίσουν από την Μπριζίτ και τον έστειλαν στο Παρίσι για να αποκοπεί από την επιρροή της δεν τα κατάφεραν. Όταν έγινε ο γάμος του γιου τους με την συνομήλικη τους Μπριζίτ το 2007, κανείς από τους δυο δεν πάτησε, πέρα από την γιαγιά του Μακρόν, η οποία όλο αυτό το διάστημα τον στήριζε, τον «κράτησε σπίτι της, του βρήκε διαμέρισμα και πήγε ακόμη και στον γάμο του με την Μπριζίτ».

Ωστόσο το πέρασμα του χρόνου φαίνεται πως απάλυνε τις πληγές και των δυο πλευρών:

«Ποτέ δεν κόψαμε εντελώς τις γέφυρες», δηλώνει η μητέρα του, η οποία δεν έχανε ευκαιρία να του ετοιμάσει τα αγαπημένα του φαγητά και να του πλύνει τα ρούχα, όταν επέστρεφε τα σαββατοκύριακα στην πόλη του.

Οταν κατάλαβαν ότι ο γιός τους ήταν αποφασισμένος να μην κάνει πίσω στη σχέση του με την Μπριζίτ, το 2000, η μητέρα πήγε διακοπές με τον Εμανουέλ Μακρόν, την Μπριζίτ και την κόρη της. Σήμερα, όπως λέει η ίδια, μέσα στο βιβλίο, θεωρεί την Μπριζίτ «σαν φίλη, όχι σαν νύφη μου». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top