Μακρόν ο… αντισυμβατικός! Συνομήλικος με τις κόρες της καλής του και… παππούς 7 εγγονιών

Η αγία οικογένεια του υποψηφίου προέδρου της Γαλλίας

Μακρόν ο… αντισυμβατικός

Ολοταχώς για την προεδρία της Γαλλίας οδεύει ο Εμανουέλ Μακρόν μετά την επικράτησή του στον πρώτο γύρο των γαλλικών εκλογών και τα φώτα εκτός από τη σχέση του με την… καθηγήτριά του έχουν πέσει τώρα και στην… ευρύτερη οικογένεια, τουτέστιν στα παιδιά και τα εγγόνια της Μπριζίτ, τα οποία… κληρονόμησε και ο Μακρόν μετά το γάμο τους.

Ο 39χρονος Μακρόν και η κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του Μπριζίτ δεν έχουν αποκτήσει δικά τους παιδιά. Ο Γάλλος υποψήφιος όμως μετά το γάμο τους βρέθηκε με τρία συνομήλικά του παιδιά και επτά εγγόνια.

Η Μπριζίτ Τορνιέ παραδόθηκε στον έρωτα του μαθητή της Εμανουέλ Μακρόν και χώρισε τον πρώτο της σύζυγο με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, τον Σεμπαστιάν, τη Λοράνς και την Τιφέν.

Ο Σεμπαστιάν έχει κρατήσει την πιο διακριτική στάση, αλλά είναι κι εκείνος που υποστήριξε με πάθος την υποψηφιότητα του… πατριού του.

(O Σεμπαστιάν Οζιέρ, γιος της Μπριζίτ Τρονιέ)

Η Λοράνς είναι γιατρός, καρδιολόγος, η οποία επίσης στάθηκε στο πλευρό του Μακρόν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ενώ η μικρότερη Τιφέν, μόλις 31 ετών είναι δικηγόρος, μητέρα δύο παιδιών και ίσως εκείνη που στήριξε πιο σθεναρά τον καλό της μητέρας της.

(Η Λοράνς αριστερά και η Τιφέν δεξιά)

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ πρόκειται για μια πολύ δεμένη οικογένεια που στηρίζει πάρα πολύ ο ένας τον άλλο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο, ο Μακρόν ευχαρίστησε τα παιδιά της αγαπημένης του τόσο για τη στήριξή τους, όσο και για το γεγονός ότι τον δέχθηκαν στην οικογένειά τους και τον αγκάλιασαν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top