Φαβορί ο Μακρόν αλλά δεν έχει… κόμμα!

Τι μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά

Όλες τις τελευταίες εξελίξεις μετά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά.

Στο Παρίσι, υπάρχουν μεταξύ άλλων σοβαρά ερωτήματα για το «πώς ο Εμανουέλ Μακρόν θα μπορέσει να κυβερνήσει αν τελικά επικρατήσει στον δεύτερο γύρο καθώς δεν έχει δικό του κόμμα».

Όπως είπε η Μαρία Δεναξά, «δύο δημοσκοπήσεις δείχνουν επικράτηση του Μακρόν στον δεύτερο γύρο που θα διεξαχθεί στις 7 Μάιου. Μέχρι τότε οι δύο μονομάχοι θα αναμετρηθούν σε debate στις 3 Μαΐου και η τηλεμαχία θα είναι καθοριστική για την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος. Αίσθηση στη Γαλλία προκαλεί το γεγονός πως η καθολική εκκλησία παίρνει αποστάσεις και δεν δίνει γραμμή ψήφου στους πιστούς της, τη στιγμή που η Μαρίν Λεπέν σάρωσε και στο Εθνικό Μέτωπο σήμερα πανηγυρίζουν».

«Ενδεικτικό του σοκ που προκάλεσε στη Γαλλία το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ότι ένας δήμαρχος μιας μικρής πόλης, βλέποντας την πλειοψηφία των δημοτών του να τάσσονται υπέρ της Λεπέν δήλωσε πως...  σκέφτεται να παραιτηθεί από το αξίωμα του», πρόσθεσε η Μαρία Δεναξά από το Παρίσι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top