Η «Σιδηρά Κυρία» της ακροδεξιάς που προκαλεί ταχυπαλμίες στην Ευρώπη

Είναι λιοντάρι στο ζώδιο, έχει τρία παιδιά κι έχει παντρευτεί δυο φορές στο παρελθόν.

Ποια είναι όμως η Μαρίν Λεπέν που κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, ξεπερνώντας σε ψήφους τους υποψηφίους των παραδοσιακών κομμάτων της χώρας και προκαλώντας έντονη ανησυχία στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο; Ο ξενοφοβικός λόγος της σε συνδυασμό με την αντιευρωπαϊκή ρητορική της φαίνεται να συγκίνησαν ένα μεγάλο ποσοστό του γαλλικού λαού. Απωθούν όμως την συντριπτική πλειοψηφία του.

Σκοπός της Λεπέν είναι  να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Γαλλίας και η πρώτη ακροδεξιά πρόεδρος της χώρας μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Μαρίν Λεπέν θέλει την εξουσία. Περιστοιχίζεται από υποστηρικτές που δεν έχουν καμιά απολύτως πρόθεση να μείνουν στην αντιπολίτευση για 30 χρόνια...

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Λ Ουμαντιτέ απάντα ωστόσο σε όσους ονειρεύονται τη Λεπέν στο Μέγαρο των Ηλυσίων: ΠΟΤΕ

"Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ"

Η Λεπέν έχει ξεκινήσει στενό μαρκάρισμα στον Μακρόν με αφορμή την τρομοκρατία. Στην ομιλία της χθες το βράδυ μίλησε πάλι κατά της παγκοσμιοποίησης.

Η Μαρίν Λεπέν κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, παρ' ότι ο σύντροφός της είναι επίσης πολιτικός..

Προσπαθεί να προστατέψει τα παιδιά της όσο το δυνατό περισσότερο και τη σχέση της με τον Λουί Αλιό. Έχει επιλέξει να είναι μόνη της στη σκηνή.

Σε ηλικία 48 ετών η δικηγόρος Μαρίν Λεπέν είναι λιοντάρι στο ζώδιο, έχει τρία παιδιά κι έχει παντρευτεί δυο φορές στο παρελθόν.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top