Και ο Ερντογάν το χαβά του! Τώρα οι Ευρωπαίοι έγιναν «τύραννοι»

Δικηγόρος του Προέδρου υπέβαλε σήμερα μήνυση εναντίον Γάλλου πολιτικού επιστήμονα ο οποίος είπε ότι "ο μόνος τρόπος να φύγει ο Ερντογάν είναι να δολοφονηθεί"

Μίλησε εκ νέου στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος Πρόεδρος εναντίον των τυράννων. Εκείνων που ο ίδιος θεωρεί τυράννους. «Τώρα όταν υψώνουμε τη φωνή μας εναντίον αυτών (των τυράννων) κάποιοι μας λένε "δικτάτορες". Ας λένε, θα συνεχίσουμε να υψώνουμε τη φωνή μας εναντίον αυτών».

Δικηγόρος του Προέδρου υπέβαλε σήμερα μήνυση εναντίον Γάλλου πολιτικού επιστήμονα ο οποίος είπε ότι "ο μόνος τρόπος να φύγει ο Ερντογάν είναι να δολοφονηθεί"

Πάντως ό, τι και να λέει η κυβέρνηση, οι φωτογραφίες αυτές υποδεικνύουν μία στρατοκρατορική νέα κατάσταση.

Πώς αλλιώς να εξηγηθούν φωτογραφίες παιδιών να χαιρετούν στρατιωτικά, άλλα παιδιά, νήπια, που παίζουν τους νεκρούς καλυμμένα με την τουρκική σημαία;

Τα σκετσάκια αυτά αποτέλεσαν την κύρια επίδειξη στην εορτή νεολαίας σε δημοτικά σχολεία στην Καισάρεια και την Σίβας. Σίγουρα και σε  άλλες πόλεις. Από την τρυφερή τους ηλικία διαπαιδαγώγηση στην αυταρχικότητα.

Εναντίον του Ερντογάν συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά οι διαδηλώσεις των υποστηρικτών του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Η κυβέρνηση καλεί πλέον σε συναίνεση, αλλά ταυτοχρόνως, διαλαλεί ότι θα προχωρήσει μόνη στις νομοθετικές διεργασίες που χρειάζονται ώστε να αλλάξει το πολιτικό σύστημα.

Υπό αυτές τις δημοκρατικές συνθήκες, στην Τουρκία συνεχίζουν να βρίσκονται φυλακισμένοι αρκετοί δημοσιογράφοι. Σήμερα πάντως απελευθερώθηκε ο Ιταλός δημοσιογράφος Γκαμπριέλε Ντε Γκράντε.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας, ο Φετουλάχ Γκιουλέν υποβάλλεται σε ειδικό πρόγραμμα ανανέωσης κυττάρων ώστε να ζήσει πάνω από 100 χρόνια. Για το πρόγραμμα αυτό όπως γράφουν τουρκικές εφημερίδες έχουν μεταφερθεί στο λογαριασμό του ειδικού ιατρού πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top