Τα καυτά φιλιά του Μακρόν με την σύζυγό του μετά την νίκη του-Χέρι χέρι ανέβηκαν στο βήμα-ΦΩΤΟ

Ο 39χρονος κεντρώος υποψήφιος ευχαρίστησε την Μπριζίτ και είπε «χωρίς την Μπριζίτ δεν θα ήμουν εδώ»

Χέρι χέρι με την 63χρονη σύζυγό του ανέβηκε στο βήμα ο Εμμανουέλ Μακρόν μετά την νίκη του στον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο κεντρώος υποψήφιος μετά την αναμέτρηση-θρίλερ με την ακροδεξιά Μαρίν Λε Πεν, βγήκε πρώτος με 23,8% (έναντι της Λε Πεν που συγκέντρωσε 21,4%) και οδεύει σύμφωνα με πολλούς για Πρόεδρος της Γαλλίας!

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, ο 39χρονος πρώην τραπεζίτης, συνοδευόταν από την σύζυγό του και πρώην καθηγήτρια του, Μπριζίτ Τρονιέ.

Αφού αντάλλαξαν καυτά φιλιά, ο Μακρόν απευθύνθηκε στην ομιλία του στους Γάλλους ψηφοφόρους, αποθεώνοντας την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του:

«Χωρίς αυτή δεν θα ήμουν εδώ» είπε ο Μακρόν, με την Μπριζίτ να τον κοιτά γλυκά και να χαμογελά, δείχνοντας περήφανη για τον σύζυγο και πρώην μαθητή της!

ΤΟ LOVE STORY ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά στην περίπτωση Μακρόν-Τρονιέ. Το love story του ζευγαριού έχει απασχολήσει πολλάκις τα γαλλικά ΜΜΕ, μιας η 63χρονη ήταν πρώην του καθηγήτρια την οποία ο Μακρόν την ερωτεύτηκε παράφορα.

Οσοι γνωρίζουν το ζευγάρι μιλάνε για έρωτα με την πρώτη ματιά, κάτι που μπορείτε να το διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top