Χάος στην Βενεζουέλα – Στους 22 οι νεκροί από βίαια επεισόδια

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Βενεζουέλα. Τα βίαια επεισόδια συνεχίζονται στους δρόμους του Καράκας αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας η οποία φαίνεται να έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα.

Οι υποστηρικτές του Μαδούρο και κυρίως εκείνοι που αγωνίζονται για την πτώση του έχουν εμπλακεί σε μια θανάσιμη αναμέτρηση η οποία μέχρι σήμερα μετρά είκοσι δυο νεκρούς μέσα στον Απρίλιο.

Εννέα από τους 13 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μια ημέρα στο Καράκας έπαθαν ηλεκτροπληξία καθώς κάτι δεν πήγε καλά ενώ προσπαθούσαν να λεηλατήσουν ένα φούρνο, προφανώς για να φάνε λίγο ψωμί, αφού η χώρα αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης λόγω της οικονομικής κρίσης.  

“Μια ομάδα ενόπλων ξεκίνησαν να κατεβαίνουν, άρχισαν να λεηλατούν το κρεοπωλείο δίπλα και ένα φούρνο, όπου μερικοί πέθαναν μετά από κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα... Χάσαμε τα πάντα εδώ. Μακάρι να ήταν μόνον τα τρόφιμα. Όλα χάθηκαν...».

Άλλοι 6 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν» στη συνοικία Ελ Βάγιε, στο νοτιοδυτικό τμήμα της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας. 

Έκκληση προς την κυβέρνηση της Γερμανίας και προσωπικώς προς την Καγκελάριο Μέρκελ να σταματησει να βοηθά οικονομικά την κυβέρνηση Μαδούρο μέσω της Ντόιτσε ΜΠανκ απηύθυνε ο Πρόεδρος του ελεγχόμενου από την αντιπολίτευση Κογκρέσου της Βενεζουέλας  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top