Δημοσκόπηση ΦΩΤΙΑ: ΣΑΡΩΝΕΙ ο Μακρόν - Πανηγυρική ΗΤΤΑ για Λεπέν

"Όποιον κι αν έχει αντίπαλο ο Μακρόν θα τον κερδίσει"

Δημοσκόπηση ΦΩΤΙΑ: ΣΑΡΩΝΕΙ ο Μακρόν - Πανηγυρική ΗΤΤΑ για

Νέα δημοσκόπηση-φωτιά της Harris Interactive Poll έρχεται στη δημοσιότητα, υποστηρίζοντας ότι ο Εμανουέλ Μακρόν, υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας, θα κερδίσει με ποσοστό άνω του 60%, με οποιονδήποτε κι αν βρεθεί αντιμέτωπος. Η ίδια δημοσκόπηση θέλει την ακροδεξιά υποψήφια, Μαρίν Λεπέν, να περνάει, μεν, στον δεύτερο γύρο, αλλά να καταποντίζεται. Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι η Λεπέν θα έχανε, ακόμα κι αν αντίπαλός της ήταν ο Μελανσόν, ο υποψήφιος της Αριστεράς.

Στην πιθανότητα αναμέτρησης στον β’ γύρο του Μακρόν και της Λεπέν, τότε ο πρώτος θα επικρατούσε με ποσοστό 66%, ενώ θα νικούσε ακόμα και τον πρώην πρωθυπουργό και δεξιό υποψήφιο, Φιγιόν, με 68%, σύμφωνα, πάντα, με τη δημοσκόπηση αυτή. Τα ίδια θα συνέβαιναν και σε πιθανή αναμέτρηση του Μακρόν με τον Μελανσόν, με ποσοστό, όμως, 60%.

Η δημοσκόπηση θεωρεί φαβορί για τον πρώτο γύρο τη Μαρίν Λεπέν, υποστηρίζει, όμως, ότι η υποψήφια της Ακροδεξιάς θα ηττηθεί κατά κράτος στον δεύτερο γύρο, ανεξάρτητα από το ποιον θα έχει για αντίπαλο. Αν η Λεπέν αναμετρηθεί με τον Φιγιόν, τότε ο δεύτερος θα την κέρδιζε, με ποσοστό 58%. Ο Μελανσόν θα την περνούσε, επίσης, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, με ποσοστό 60%.

Η δημοσκόπηση, μάλιστα, θέλει τον Μελανσόν να «ανεβαίνει», λέγοντας ότι θα μπορούσε να κερδίσει ακόμα και τον Φιγιόν, με ποσοστό 58%.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top