Βάζει κάτω 25άρες η Μελάνια Τραμπ – Πήγε στην εκκλησία σαν «λευκή οπτασία» ΦΩΤΟ

Ανυπομονεί για το “Easter Egg Roll” στον Λευκό Οίκο η Πρώτη Κυρία-Πρώτη ανάρτηση:17-04-2017 10:01

Την ώρα που ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιόνγκ Ουν απειλούσε τις ΗΠΑ με πόλεμο, ο πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ έκανε διακοπές στο εξοχικό του στην Φλόριντα, παίζοντας με τα…  μπαλάκια του γκολφ και την αγαπημένη του Μελάνια!  

Η προεδρική οικογένεια πήγε μάλιστα την Κυριακή του Πάσχα στην εκκλησία της Bethesda-by-the-Sea κοντά στο Παλμ Μπιτς για προσευχή. Ο Αμερικανός πρόεδρος μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια, τα δυο τους παιδιά, Μπάρον και Τίφανι, και τα πεθερικά του παρακολούθησαν τη λειτουργία, ενώ το απόγευμα έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις του Μαρ α Λάγκο.

Στην συνέχεια ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ μαζί με τον γιο τους Μπάρον επιβιβάστηκαν στο Air Force One και επέστρεψαν στην Ουάσινγκτον.

ΠΑΝΤΑ ΚΟΜΨΗ Η ΜΕΛΑΝΙΑ! 

Η 46χρονη Μελάνια Τραμπ έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις, χάρη στην σικ εμφάνιση της. Η Πρώτη Κυρία επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με χρυσή ζώνη στη μέση της και πορτοκαλί γόβες! 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ με την Πρώτη Κυρία της χώρας θα φιλοξενήσουν το πασχαλινό egg roll στον Λευκό Οίκο, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα.

Τι είναι το “Easter Egg Roll”; 

Το “Easter Egg Roll” προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος οικογενειών με μικρά παιδιά κάτω των 13 ετών, ώστε να πάρουν μέρος σε πασχαλινά παιχνίδια και να συμμετάσχουν σε αγώνες με ξύλινα αυγά στο γρασίδι! Την ημέρα αυτή διαδραματίζονται πάραλληλα εορταστικές εκδηλώσεις. Οι απόψεις για το πρόσωπο που εμπνεύστηκε την ιδέα διίστανται, με επικρατέστερη εκέινη που αναφέρει ότι η γιορτή χρονολογείται από το 1814, με την τότε Πρώτη Κυρία Dolley Madison να ξεκινάει την παράδοση. Τη σύγχρονη εκδοχή της όμως, έπειτα και από την παρεμβολή νόμων σχετικά με τον χώρο διεξαγωγής του, την έλαβε το 1878 επί Προεδρίας Rutherford B. Hayes. Η φετινή διοργάνωσή πάντως φαίνεται ότι δεν θα έχει την αίγλη, όπως πολλοί υποστηρίζουν, των περασμένων χρόνων. Είναι δύσκολο εξάλλου να συγκριθεί κανείς και μόνο στην σκέψη, με τους Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα. Το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι όμως της σημερινής ημέρας, είναι τα παραδοσιακά αναμνηστικά ξύλινα αυγά με την επιγραφή του Λευκού Οίκου...  Παρά τα όσα λέγονται για την γιορτή, η Μελάνια είναι πανέτοιμη τον κόσμο να υποδεχτεί. Αυτό φάνηκε και από την σχετική ΦΩΤΟ που ανέβασε στο Instagram.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top