ALERT! Απαντά στις ΑΠΕΙΛΕΣ Τραμπ ο Κιμ Γιονγκ Ουν: "Θα σας ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ αδίστακτα"

Η ένταση κλιμακώνεται γύρω από τη Βόρεια Κορέα- Πρώτη Ανάρτηση 14-04-2017 17:24

Δεν πρόλαβε να απειλήσει τη Βόρεια Κορέα ο Ντόναλντ Τραμπ και να η απάντηση του ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, μέσω του στρατού του.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Μ. Παρασκευή, ο στρατός της Βόρειας Κορέας δήλωσε ότι «θα συντρίψουμε αδίστακτα τις ΗΠΑ, εάν η Ουάσιγκτον επιλέξει να επιτεθεί», καθώς αρμάδα του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού κατευθύνεται προς την Κορεατική Χερσόνησο, με επικεφαλής αεροπλανοφόρο.

«Οι ΗΠΑ και οι ναυτικές τους δυνάμεις, θα λάβουν την πιο σκληρή απάντησή μας, χωρίς οίκτο, μη επιτρέποντας στους επιτιθέμενους να επιβιώσουν» είπαν οι ένοπλες δυνάμεις της ασιατικής χώρας, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενδέχεται να διατάξει στρατιωτικά πλήγματα στη Βόρεια Κορέα, όπως γνωστοποιήθηκε, αν η Πιονγκγιάνγκ προχωρήσει σε νέα δοκιμή πυρηνικού όπλου.

Θυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει στην περιοχή δύο αντιτορπιλικά ικανά να εκτοξεύουν πυραύλους Τόμαχοκ και το ένα από αυτά απέχει 482 χιλιόμετρα από ένα πεδίο δοκιμών της Βόρειας Κορέας. «Η Βόρεια Κορέα είναι ένα πρόβλημα. Το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί» τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ χθες, Μ. Πέμπτη, απαντώντας σε ερώτηση για το ποιο είναι το μήνυμά του για την Βόρεια Κορέα.

Το Κρεμλίνο, από την πλευρά του, εκφράζει την ανησυχία του για την ολοένα αυξανόμενη ένταση γύρω από τη Βόρεια Κορέα. Παράλληλα, ο Πούτιν καλεί όλες τις πλευρές που εμπλέκονται στο ζήτημα να δείξουν αυτοσυγκράτηση.

Παράλληλα, ο κρατικός αερομεταφορέας της Κίνας, Air China, προχώρησε στην ακύρωση μερικών πτήσεων προς την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιονγιάνγκ, εξαιτίας χαμηλής ζήτησης των εισιτηρίων.

Διαβάστε επίσης: 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Φόβοι για το ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ του Κιμ Γιονγκ Ουν

ΕΠΙΘΕΣΗ στο Αφγανιστάν με "τη μητέρα των βομβών" εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ- ΑΠΕΙΛΕΙ και την Κορέα ο Τραμπ!

Κάτι μεγάλο ετοιμάζει σήμερα ο Κιμ Γιονγκ Ουν και ο Τραμπ του στέλνει πεσκέσι ναυτική αρμάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top