Ο γιος του Ολάντ ερωτεύτηκε- Αυτή είναι η εξωτική αγαπημένη του!

Τη γνώρισε και στους γονείς του

Ο γιος του Ολάντ ερωτεύτηκε- Αυτή είναι η εξωτική αγαπημέ

Η επίσημη πρώτη εμφάνιση του γιου του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, Τομά, με την αγαπημένη του, πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό μέγαρο, σε δείπνο που πρόσφερε ο Ολάντ στον πρόεδρο της Γουινέας.

Ο Τομά Ολάντ παρουσίασε την Εμιλί Μπρουσουλού στον πρόεδρο της Γαλλίας πατέρα του και στη μητέρα του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, υπουργό Περιβάλλοντος της κυβέρνησης Ολάντ. Η Εμιλί είναι αθλητικογράφος στη γαλλική τηλεόραση και στη βραδιά γνωριμίας με τους γονείς του καλού της φορούσε πράσινη ολόσωμη φόρμα και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Τόσο μεγάλη ήταν η χαρά του Φρανσουά που, όπως έγραψε το Paris Match, σηκώθηκε και χόρεψε, υπό τους ήχους των τραγουδιστών MHD και Black M!

Ο Τομά και η καλλονή αθλητικογράφος επισημοποίησαν τη σχέση τους πέρυσι τον Νοέμβρη.

H Εμιλί, εκτός από πολύ δημοφιλής είναι και πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι φωτογραφίες που επιλέγει να ανεβάσει είναι κυρίως από γήπεδα κι από τον εργασιακό της χώρο.

Είναι αθλητικός τύπος και η ενέργειά της δεν τελειώνει ποτέ: ασχολείται με το τένις και το σεφ, ενώ παίζει και ποδόσφαιρο. Διάσημη, όμως, έγινε χάρη στη σχέση της με τον Τομά Ολάντ.

Ο Τομά είναι δικηγόρος 32 ετών κι εργάζεται σε πολύ μεγάλο δικηγορικό γραφείο στη γαλλική πρωτεύουσα, ενώ θεωρείται ανερχόμενο νομικό ταλέντο, με ειδίκευση στα εργασιακά. Εδώ και χρόνια είναι πολύ γνωστή μορφή του κοσμικού Παρισιού, ενώ παλιότερα είχε θυελλώδη με μια τραγουδίστρια.

 Ο νεαρός δικηγόρος είναι το πρώτο αλλά όχι το μόνο παιδί του Ολάντ και της Ρουαγιάλ: εκτός από τον 32χρονο Τομά, το πρώην ζευγάρι έχει την 30χρονη Κλεμάνς, που είναι γιατρός, τον 29χρονο σκηνοθέτη Ζουλιέν και την 24χρονη φοιτήτρια ψυχολογίας Φλόρα.

Αν και οι δυο πολιτικές προσωπικότητες χώρισαν το 2007, εξακολουθούν να έχουν καλές σχέσεις και, μάλιστα, η Σεγκολέν είναι υπουργός και υποστηρίκτρια του πρώην συζύγου της.


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top