Γνωρίστε την ΚΟΥΚΛΑ αδερφή της Μελάνια Τραμπ!

Η κουνιάδα του Προέδρου των ΗΠΑ είναι μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας

Γνωρίστε την ΚΟΥΚΛΑ αδερφή της Μελάνια Τραμπ!

Η Μελάνια Τραμπ δεν είναι από τα πιο ομιλητικά άτομα, γεγονός που ενίοτε δημιουργεί πρόβλημα στον σύζυγό της, Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Γι’ αυτό, σχεδόν κανένας δεν γνωρίζει για τη μεγάλη της αδερφή, Ινές Κνάους, για την οποία η Πρώτη Κυρία δεν μιλάει ποτέ.

Η  New York Post, όμως, ξέθαψε φωτογραφίες των δυο γυναικών και, με δημοσίευμά της, σκιαγραφεί τη σχέση τους.

Η Ινές είναι το πιο έμπιστο πρόσωπο και η καλύτερη φίλη της Μελάνια, που προτιμά να μην εμφανίζεται στα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο αδερφές μένουν πολύ κοντά στη Νέα Υόρκη, καθώς η Ινές ζει σε ένα διαμέρισμα του Ομίλου Τραμπ, μόλις δυο τετράγωνα μακριά από τον Πύργο Τραμπ που κατοικεί η Μελάνια. Το διαμέρισμα αυτό, αν και μικρό, κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια!

  

Οι δυο αδερφές, όταν ήταν μικρές στη Σλοβενία, όπου μεγάλωσαν, ονειρεύονταν μια λαμπερή καριέρα στον χώρο της μόδας. Το 1990, λοιπόν, μετακόμισαν στο Μιλάνο και ξεκίνησαν να δουλεύουν ως μοντέλα. Η Μελάνια συνέχισε, κατακτώντας τις πασαρέλες, ενώ η Ινές θέλησε να ασχοληθεί, στην πορεία, με το σχέδιο μόδας.

Μελάνια και Ινές έφτασαν στη Νέα Υόρκη το 1996, όπου και παρέμειναν έκτοτε. Είναι πάρα πολύ αγαπημένες και πάρα πολύ κοντά. Η Μελάνια, μάλιστα, όταν το 2007 παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ, διάλεξε την αδερφή της για να σταθεί δίπλα της στην εκκλησία, ως παράνυφος. Ειδικά, μάλιστα, μετά τη γέννηση του μικρού Μπάρον Τραμπ, η Ινές είναι διαρκώς δίπλα στη μικρή αδερφή της, ως φύλακας-άγγελός της.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top