ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η στιγμή που το τρελό φορτηγό σκορπά το θάνατο στη Στοκχόλμη

Ο δράστης θα ανατίναζε όλη την πόλη - Πρώτη ανάρτηση 08-04-2017 20:02

Μερικά λεπτά ήταν αρκετά για να σταματήσει να χτυπά η καρδιά της Στοκχόλμης . Ο δράστης ήταν αποφασισμένος να χύσει αίμα όπως βλέπετε στα πλάνα από τη κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος. Χτύπησε περαστικούς και άφησε πίσω του ακρωτηριασμένα πτώματα.

Δεκάδες πεζοί έκαναν τη βόλτα τους αμέριμνοι σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Στοκχόλμης.  Ο μακελάρης πάτησε γκάζι , θέλοντας να μαζέψει κάτω από τις ρόδες όσους περισσότερους αθώους μπορούσε. Οι άνθρωποι έκαναν στην άκρη , άλλοι μπήκαν μέσα στα μαγαζιά προκειμένου να σωθούν .  Δύο μητέρες έτρεχαν με τα μωρά τους μέσα στα καροτσάκια .

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο  φαίνεται η λευκή καρότσα του φορτηγού του τρομοκράτη να κινείται ξέφρενα στον πεζόδρομο.

Η σουηδική αστυνομία έπειτα από καταδίωξη  συνέλαβε έναν 39χρονο άντρα από το Ουζμπεκιστάν. Φορούσε κουκούλα που κάλυπτε ολόκληρο το πρόσωπό του, ενώ πάνω στα ρούχα του υπήρχαν σπασμένα γυαλιά. Οι αρχές πιστεύουν πώς αυτός ο άνδρας κρατούσε το τιμόνι που σκόρπισε  το τρόμο και το θάνατο. Ο 39χρονος θεωρείται ότι είναι υποστηρικτής του ISIS και πατέρας 4 παιδιών . Εργάστηκε στον τομέα των κατασκευών .

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 39χρονος φέρεται να έχει ανεβάσει προπαγανδιστικά βίντεο του ISIS στο Facebook και να έχει κάνει like σε φωτογραφίες που παρουσίαζαν θύματα μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης το 2013. 

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕ ΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Μέσα στο φορτηγό του τρομοκράτη , σε έναν σάκο βρέθηκαν εκρηκτικά. Επρόκειτο για μια αυτοσχέδια βόμβα που όμως δεν έχει διευκρινιστεί εάν επρόκειτο να πυροδοτηθεί ή όχι.

Μετά το μακελειό, ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει σε ένα κοντινό σταθμό του μετρό και να ανακατευτεί στο  πλήθος. Επιβιβάστηκε σε τρένο και κινήθηκε βόρεια προς το διεθνές αεροδρόμιο της Στοκχόλμης και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε τρένο με νότια κατεύθυνση προφανώς για να προκαλέσει σύγχυση στις αρχές.

ΕΡΗΜΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Έρημη πόλη η Στοκχόλμη σήμερα. Με τα μάτια βουρκωμένα η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας, ο πρίγκιπας Ντάνιελ όπως και ο πρωθυπουργός της χώρας, άφησαν λουλούδια στο σημείο της θηριωδίας .

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την ενίσχυση των συνοριακών ελέγχων και κάλεσε τους συμπατριώτες του να μην ενδώσουν στον φόβο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top