Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη χθες Τετάρτη ένας 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 35χρονης συναδέλφου του μέσα στο χώρο εργασίας και συγκεκριμένα στις τουαλέτες.

Όπως διαβάζουμε στο sigmalive, η γυναίκα που είναι χωρισμένη και μάνα δυο παιδιών, είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 20 με 21 Οκτωβρίου του 2016 στην Πάφο ο κατηγορούμενος ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς την συναίνεση της.

Κατά την έναρξη της ακρόασης, κατέθεσαν δύο μάρτυρες, ο ειδικός φωτογράφος και ο αστυφύλακας που έλαβε τα τεκμήρια δηλαδή το παντελόνι της παραπονούμενης γυναίκας και τα παριακά επιχρίσματα του κατηγορούμενου τα οποία μετέφερε για επιστημονικές εξετάσεις DNA.

Παράλληλα, έγιναν παραδεκτά γεγονότα στην υπόθεση από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου τον οποίο εκπροσωπούν οι δικηγόροι Άρτεμις Σαββίδου και Ηλίας Ηλιάδης και την Κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπείται από την Δημόσια Κατήγορο Α’ Ξένια Ξενοφώντος σε σχέση με την ορθή και νομότυπη διακίνηση των τεκμηρίων. Το δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε την διαδικασία για τις 27 Απριλίου του 2017 στις 09:00 το πρωί.

Ο Γενικός Εισαγγελέας μάλιστα απέρριψε με γραπτό αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης, δικηγόρου Ηλία Ηλιάδη για αναστολή ποινικής δίωξης και αποφάσισε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί κανονικά ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο κατηγορούμενος ηλικίας 45 ετών διόρισε πρόσθετο δικηγόρο την Άρτεμις Σαββίδου.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σημειώνεται ότι ο 45χρονος μετά την σύλληψη του είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.Είχε μάλιστα παραδεχτεί στις ανακριτικές αρχές, ότι σε κάποια στιγμή βρέθηκε στις τουαλέτες του εστιατορίου που εργάζεται, την ώρα που βρίσκονταν εκεί και η παραπονούμενη, αλλά αρνείται ότι τη βίασε ή την κακοποίησε.

Tags: