Θες να γίνεις πλούσιος; Μάθε πως θα γίνεις σταρ στα social media

Mε μερικά μαθήματα γίνεσαι εξπέρ

Θες να γίνεις πλούσιος; Μάθε πως θα γίνεις σταρ στα social media

Θες να μάθεις πως θα γίνεις σταρ των social media;  Η Σχολή Δημιουργών Αστέρων των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης σου μαθαίνει τον τρόπο!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και να παρακολουθήσεις μαθήματα λίγων ημερών. Μάλιστα, ανάλογα μαθήματα έχουν ήδη προγραμματιστεί στην Βρετανία, στην Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Η Σχολή αφορά εφήβους 13-19 ετών, οι οποίοι έχουν ισχυρά κίνητρα, θέλουν να πετύχουν και διαθέτουν συγκεκριμένο σχέδιο για το κανάλι ή τη σελίδα που θέλουν να φτιάξουν στα social media.

Τι θα μαθαίνουν οι ενδιαφερόμενοι

Όσοι παρακολουθήσουν τα μαθήματα, θα διδάσκονται πώς να χρησιμοποιούν σωστά τα κινητά τηλέφωνα, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, επισημαίνοντας πως ανάλογα τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητες των συμμετεχόντων, υπάρχει πάντα το κατάλληλο κοινωνικό δίκτυο που μπορεί να βοηθήσει για να αποκτήσει κάποιος φήμη και πλούτο.

Όσο για την τιμή;

Έναντι 2.690 δολαρίων για τα μαθήματα στο Λος Άντζελες, παρέχονται στους συμμετέχοντες διαμονή, ομαδικές ξεναγήσεις, τεχνικά εργαστήρια και σεμινάρια, τόσο από τους ανθρώπους που είναι  ήδη καταξιωμένοι στο χώρο του διαδικτύου όσο και από τις εταιρείες που αναζητούν ταλέντα για την προώθηση των προϊόντων τους. Παραλαβή από το αεροδρόμιο, τα μπλουζάκια και κάποια γεύματα κοστίζουν επιπλέον.

Εμπνευστής της ιδέας της Ακαδημίας είναι η 48χρονη Νισέλ Ροντρίγκεζ. Πρόκειται για μια δημόσια υπάλληλο, η οποία αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της  στο επιχειρείν, ανοίγοντας σχολή υποκριτικής στο Λος Άντζελες εδώ και 18 χρόνια και πλέον θεωρεί πως το μέλλον είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top