Αν στις 16 Απριλίου βγει όχι στο δημοψήφισμα θα χαρούν όπως στις 9 Σεπτεμβρίου του 1922 που έριξαν τον εχθρό στη θάλασσα, σαν να έχουν απελευθερώσει ξανά την πατρίδα, δήλωσε ο πρώην ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευτης CHP και νυν βουλευτής του κόμματος ο Χουσνού Μποζκούρτ.

Watch video!

Αντιδρά ο Κιλιτσντάτογλου, “εννοώ αυτούς που ρίξαμε στη θάλλασα το 1922”, λέει ο Μποζκούρτ

Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, αντιδρώντας στις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του είπε: “Δεν εγκρίνουμε αυτού τους είδους τις δηλώσεις”.

Πάντως σε γραπτή του δήλωση ο Χουσνού Μποζκούρτ ανέφερε ότι οι δηλώσεις του διαστρευλώθηκαν από τα φιλοκυβερνητικά μέσα. "Οι δηλώσεις μου είναι πολύ καθαρές. Όποιους ρίξαμε στη θάλασσα στις 9 Σεπτεμβρίου του 1922, εκείνους εννοώ”, αναφέρει και προσθέτει: “Μακάρι η αντίδραση που επέδειξαν εναντίον να επιδεικνυόταν και απέναντι σε εκείνους που τοποθέτησαν σάκους στα κεφάλια των στρατιωτών μας, στον Μπαρζανί που απαγόρευσε τα τουρκικά στο Κερκούτ, σε αυτούς που δεν έβγαλαν άχνα για τις ελληνικές σημαίες στα 18 νησιά μας…"


Erdoğan'dan 'Denize Dökeriz' Diyen CHP'li... από haberler

Δήλωση Ερντογάν για τον βουλευτή που είπε θα τους ρίξουν στη θάλασσα αν βγει "ναι"

"Ένας βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει ότι θα ρίξουν εκείνους που λένε ‘ναι’ στη θάλασσα. Τί αναίδεια είναι αυτή; Να γνωρίζεις τα όριά σου. Ποιος είσαι εσύ;"

 

Tης Άννας Ανδρέου, ανταποκρίτριας του STAR στην Κωνσταντινούπολη

Tags: