ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ταύρος καρφώνει ταυρομάχο στο λαιμό

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Μάχη για τη ζωή του δίνει έναν ταυρομάχος, ο οποίος καρφώθηκε από τα κέρατα ενός ταύρου στο λαιμό, το πρόσωπο και τη γλώσσα κατά τη διάρκεια ταυρομαχιών στη μεγαλύτερη αρένα της Ισπανίας, στη Μαδρίτη.

Ο 23χρονος Γκαρθία Ναβαρέτε καρφώθηκε πάρα πολλές φορές από των 453 κιλών ταύρο μπροστά στα έντρομα μάτια 10.000 θεατών.

Αρχικά όσοι παρακολουθούσαν την ταυρομαχία νόμισαν ότι ο ταυρομάχος χτυπήθηκε μόνο μια φορά στο μηρό, αλλά μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε καρφωθεί από τα κέρατα του ταύρου τέσσερις φορές, δύο στο λαιμό και άλλες δύο στο σαγόνι.

Ο ταύρος με απίστευτη δύναμη πέταξε στον αέρα τον 23χρονο ταυρομάχο και όταν έπεσε στο έδαφος, άρχισε να του επιτίθεται με απίστευτο μένος με τα κέρατά του.

Οι θεατές ούρλιαζαν από πανικό, ενώ το εκπαιδευμένο προσωπικό προσπαθούσε να απομακρύνει τον ταύρο και να μεταφέρουν τον ταυρομάχο έξω από την αρένα.

Το ένα τραύμα του έχει βάθος 8 ίντσες και ένα ακόμα που διαπέρασε τον ουρανίσκο του και τη βάση της γλώσσας του 6 ίντσες.

Ο νεαρός ταυρομάχος που έκανε το ντεμπούτο του έχει επίσης εκτεταμένα κατάγματα, τραύματα στους μύες, κοψίματα και μελανιές. Μάλιστα οι γιατροί είπαν ότι είναι τυχερός που είναι ακόμα ζωντανός.

Οι χειρουργοί στο Νοσοκομείο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης παραμένουν πάντως συγκρατημένοι, δηλώνοντας ότι η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top