Την ερωτική περιπέτεια που είχε σε πτήση με τον βρετανό πολιτικό ο οποίος κυριάρχησε της καμπάνιας υπέρ του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ, αποκάλυψε με πιπεράτες λεπτομέρειες, η πορνοστάρ – σεξοβόμβα, Βάλερι Φοξ.

Ο Βρετανός πολιτικός, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό σε διάσταση με την δεύτερη σύζυγό του, εμπλέκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», σε αυτή την ερωτική περιπέτεια η οποία ξεκίνησε στις 22 Μαρτίου, 30.000 πόδια πάνω από το έδαφος, σε πτήση που αναχώρησε από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, με προορισμό το Λονδίνο.

«Είχαμε… ανάψει και δεν ήταν μόνο ένα φιλί. Ερωτοτροπούσαμε. Η τουαλέτα ήταν δίπλα μας, κάποια στιγμή κάποιος βγήκε έξω και είπα: «Πιστεύεις ότι τσεκάρουν να δουν αν θα μπούμε…;». Μου έκανε συνεχώς κομπλιμέντα για το σώμα μου. Ήταν εμφανές πως υπήρχε έλξη μεταξύ μας. Μου έλεγε συνέχεια: «Το σώμα σου είναι καταπληκτικό».

«Όσα συνέβησαν στο αεροπλάνο, τα επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές», λέει η καυτή καλλονή, που διηγείται και την επιστροφή στο σπίτι της:

«Μου πρότεινε δύο φορές να με πάει σπίτι μου και δέχθηκα. Σε όλη τη διαδρομή, μου κρατούσε το χέρι. Σκεφτόμουν ότι ήταν περίεργο, αλλά ήταν πολύ καλός μαζί μου. Όταν φτάσαμε στο διαμέρισμά μου, με βοήθησε με τη βαλίτσα μου. Με φιλούσε και είχε τα χέρια του γύρω από το σώμα μου. Μου είπε: «Είσαι πολύ αδύνατη. Προσέχεις το σώμα σου». Αλλά δεν κοιμηθήκαμε μαζί. Μου είπε πως έπρεπε να πάει σε μια συνάντηση με τη γραμματέα του. Πριν φύγει, μου άφησε το τηλέφωνό του και μου ζήτησε να δειπνήσουμε. «Τώρα εσύ είσαι η προτεραιότητά μου» μου είπε».

Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι μίλησαν για το Brexit και τον Τραμπ, δειπνώντας μαζί στην «business class» της πτήσης, ενώ συνέχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα και μετά από την ερωτική, αλλά… ανολοκλήρωτη βραδιά που πέρασαν μαζί.

Ωστόσο ο Φάρατζ αναφερόμενος στο γεγονός, την διαψεύδει μέσω της «Sunday People» λέγοντας πως απλώς… «ήταν πολύ συμπαθητική και την πήγα στο σπίτι της. Αυτό είναι όλο. Δεν συνέβη τίποτε άλλο».

Από την πλευρά της, η Βάλερι Φοξ, καλεί τον Φάρατζ, να μην αρνείται όσα συνέβησαν, ούτε να προσπαθήσει να την παρουσιάσει σαν μια… «bimbo», που απλά επιθυμεί την προσοχή των ΜΜΕ. «Είμαστε ενήλικοι και οι δύο» λέει χαρακτηριστικά και λέει στον 52χρονο Βρετανό πολιτικό να φερθεί αναλόγως.

 

Tags: