ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σχέδια εξόντωσης του Ερντογάν επεξεργαζόντουσαν οι Αμερικανοί

Τι αποκαλύπτει στο Star ο έμπιστος του Γκιουλέν-Το σχέδιο του Τούρκου Προέδρου στη Θράκη

Ο πόλεμος Ερντογάν-Γκιουλέν μεταφέρθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θράκη. Με εντολή του Τούρκου Προέδρου, πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ κυνηγούν τους οπαδούς του πρώην ιμάμη.Είναι πλέον κοινό μυστικό, λέει στο Star ο έμπιστος του Γκιουλέν, δάσκαλος του Νταβούτογλου και σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ, Δημήτρης Κιτσίκης:

«Προσπαθεί να τους εξοντώσει παντού σε όλο τον κόσμο. Έχει στείλει πράκτορες και στη Θράκη. Πρόκειται περί πολιτικών προσφύγων».

Το δημοψήφισμα μόνο περίπατος δεν είναι για τον Ερντογάν . Χρησιμοποιεί λοιπόν την Ελλάδα προκειμένου να μην ΒΓΕΙ το ναι σύμφωνα με τον Έλληνα καθηγητή:

«Έχει οξύνει την κατάσταση και με τις μεγάλες δυνάμεις. Όχι μόνο μ΄εμάς. Αν κάνει θερμό πόλεμο στο Αιγαίο, θα επέμβει το ΝΑΤΟ και η Αμερική. Βέβαια λέει ότι την Μεγάλη Παρασκευή θα προσευχηθεί στην Αγία Σοφία. Ας τολμήσει. Θα έχει εναντίον του την Ρωσία».

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Η Αμερική του Ομπάμα όπως την χαρακτηρίζει, είναι εκείνη που είχε δρομολογήσει την σφαγή του Ερντογάν σύμφωνα με τον καθηγητή. Το πραξικόπημα ξεκίνησε από την  αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ, εκεί από όπου ξεκινούν τις επιδρομές τους οι ΗΠΑ κατά των τζιχαντιστών , επισημαίνει:

«Θα είχαν αντικαταστήσει τον Ερντογάν με μία γυναίκα του Μεχαπέ των Γκρίζων Λύκων, αν είχε πετύχει το πραξικόπημα, θα είχε επιστρέψει ο Γκιουλέν».

Στην ερώτηση αν θα επελθει ποτέ το τέλος του Ερντογάν, απαντά:

«Με τον Ομπάμα, αυτός ήταν ο στόχος».

Ο Δημήτρης Κιτσίκης πάντως έχει δεχθεί κριτική για την αμφιλεγόμενη άποψή του να συγκροτηθεί  μια Ελληνοτουρκική Ομοσπονδία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top