ΦΡΙΚΗ! Απήγαγε, βίασε και σκότωσε 7χρονο κοριτσάκι

Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 51 ετών και 10 μηνών

ΣΟΚ στην Κολομβία: Απήγαγε, βίασε και σκότωσε 7χρονο κορι

O 38χρονος Ραφαέλ Ουρίμπε Νογκέρα, αρχιτέκτονας από την Κολομβία, γόνος πλούσιας οικογένειας της πρωτεύουσας της χώρας, απήγαγε ένα 7χρονο κορίτσι, την Γιουλιάνα Σαμπόνι, πέρυσι τον Δεκέμβρη, από μια υποβαθμισμένη περιοχή της Μπογκοτά. Ο 38χρονος οδήγησε το κοριτσάκι στο πολυτελές διαμέρισμά του, το βίασε και, τελικά, το σκότωσε.

Μια υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Κολομβίας. .Σχεδόν ένα χρόνο μετά, η δικαιοσύνη "μίλησε" και τον καταδίκασε σε σχεδόν 52 χρόνια φυλακή.

Ο Νογκέρα ομολόγησε, μεν, στο δικαστήριο το έγκλημά του, επικαλέστηκε, όμως, μέθη και επήρεια ναρκωτικών. Υποστήριξε ότι δεν είχε συνείδηση των πράξεών του. Μετά την αποτρόπαια πράξη του, μάλιστα, η οικογένειά του τον είχε στείλει σε κλινική αποτοξίνωσης από την κοκαΐνη και το αλκοόλ.  

Η υπόθεση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Κολομβία. Οι αρχές φοβούνταν τόσο τα αντίποινα από συγγενείς του κοριτσιού, που φόρεσαν στον δράστη αλεξίσφαιρο γιλέκο για να τον απομακρύνουν από το δικαστήριο κι από το πλήθος οργισμένων που τον αποδοκίμαζαν. Μέχρι και ο ίδιος ο Πρόεδρος της χώρας, ο Χουάν Μανουέλ Σάντος, δήλωσε σοκαρισμένος από την υπόθεση και ζήτησε από τη δικαιοσύνη «να ρίξει όλο το βάρος της στον υπεύθυνο».

Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε 60 χρόνια κάθειρξη, ως ποινή, που αποτελεί και την ανώτατη που μπορεί να επιβληθεί. Τελικά, το δικαστήριο καταδίκασε τον Νογκέρα σε 51 χρόνια και 10 μήνες φυλακή, μαζί με πρόστιμο 25.000 δολαρίων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top