BINTEO ΣΟΚ! Τζιχαντιστές εκπαιδεύουν μικρά παιδιά να σκορπούν τον θάνατο

Τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου

Πλύση εγκεφάλου σε μικρά παιδιά κάνουν οι τζιχαντιστές στο Ιράκ και τα εκπαιδεύουν να σκοτώνουν χωρίς έλεος. Το προπαγανδιστικό βίντεο του Ισλαμικού Κράτους που θα δείτε συγκλονίζει...

Μοιάζει βιντεοπαιχνίδι αλλά είναι η τρομακτική πραγματικότητα. Παιδιά του δημοτικού, με το όπλο στο χέρι, κυνηγούν στα ερείπια ζωντανούς στόχους. Αιχμαλώτους που τρέχουν εναγωνίως να γλιτώσουν, παρ' ότι ξέρουν ότι θα πεθάνουν. Με αυτό τον τερατώδη τρόπο εκπαιδεύουν οι τζιχαντιστές τα αγόρια, για να σκορπούν το θάνατο.

Το βρετανικό δίκτυο SkyNews μπήκε σε ένα τέτοιο στρατόπεδο εκπαίδευσης στο μίσος. Πρώτη ύλη; Αιχμάλωτα παιδιά. Θύματα και θύτες μαζί. Το Ισλαμικό Κράτος τα βασανίζει. Όσα αντέξουν, μέσα σε 6-7 μήνες μετατρέπονται σε μηχανές έτοιμες να σκοτώσουν αλλά και να σκοτωθούν, όπως ο 12χρονος Μαχμούντ, που θα δείτε στο βίντεο.

Μοσούλη: το τελευταίο προπύργιο των τζιχαντιστών

 

Οι μάχες μαίνονται τα τελευταία 24ωρα. Οι ρεπόρτερ του SkyNews, με κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Αλλόφρονες πολίτες, παγιδευμένοι ανάμεσα στα αυτοκίνητα-βόμβες των τζιχαντιστών, οι οποίοι τους χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες, στις σφαίρες των ιρακινών στρατιωτών και στις βόμβες των συμμάχων, τρέχουν να ξεφύγουν από τα πυρά, μέσα στα χαλάσματα της πόλης τους και της ζωής τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top