ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ οι ομογενείς για τις ατάκες Τραμπ

Το μήνυμα του Προέδρου των ΗΠΑ για την Ελλάδα

Η φράση του Αμερικανού προέδρου "Αγαπώ τους Έλληνες" στη γιορτή του Λευκού Οίκου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, έκανε το γύρο του κόσμου. Ομογενείς των Ηνωμένων Πολιτειών δηλώνουν στο Star πως νιώθουν περήφανοι για τα θερμά λόγια του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ  Έλληνες διεθνολόγοι σχολιάζουν τη σημασία τους, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Το ελληνικό γλέντι για ελληνική γιορτή της 25ης Μαρτίου μέσα στο Λευκό Οίκο ήταν απλώς ένα επικοινωνιακό τρικ ή μήπως σηματοδοτεί κάτι πιο ουσιαστικό για τα εθνικά θέματα της χώρας μας;

Το γεγονός ότι τα Σκόπια λέγεται πως ήταν η βάση για την παραγωγή προπαγάνδας υπέρ του Τραμπ προκάλεσε ιδιαίτερο προβληματισμό, από τις πρώτες στιγμές της εκλογής Τραμπ. Όμως, ο νέος Πρόεδρος της Αμερικής τοποθέτησε Ελληνοαμερικανούς σε θέσεις- κλειδιά.

Ο κ. Ιωάννης Μάζης, διεθνολόγος, υποστηρίζει ότι «ήταν ένα ειλικρινές κλίμα και το λέω αυτό γιατί δεν είναι εύκολο να συναντήσεις Αμερικανούς προέδρους με την αμεσότητα και την ειλικρίνεια του προέδρου Τραμπ».

Στην πολιτική, πολλά είναι εκείνα που λέγονται και δεν γίνονται, αλλά και πολλά γίνονται χωρίς να λέγονται. Μένει να περιμένουμε τις εξελίξεις.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top