Η Κέιτ Μίντλετον για τη μητρότητα: "Μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια"

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα περί 3ης εγκυμοσύνης οργιάζουν

Η Κέιτ Μίντλετον για τη μητρότητα: "Μη φοβάστε να ζητήσετ

Δύσκολο το να είσαι μάνα κι αυτό η Κέιτ Μίντλετον, Δούκισσα του Κέμπριτζ, το γνωρίζει καλά. Όσο τα δημοσιεύματα περί 3ης  εγκυμοσύνης δίνουν και παίρνουν, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, η Κέιτ μίλησε για τη μητρότητα που της δίνει δύναμη και για τα δυο της παιδιά.

Η Δούκισσα εξομολογήθηκε ότι στην αρχή, ως νέα μητέρα, δεν είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό της και φοβόταν για την ανατροφή των παιδιών της. Τόνισε, επίσης, ότι η μητρότητα συνδυάζει, εκτός από αγάπη και χαρά, ανησυχία και άγχος.

Και να σκεφτεί κανείς ότι η Κέιτ έχει τη βοήθεια νταντάδων και οικονόμων: στην υπηρεσία της είναι μια νταντά πλήρους απασχόλησης και δυο οικιακοί βοηθοί! 

«Προσωπικά, το γεγονός πως είμαι μητέρα είναι μία ανταμοιβή και είναι και ένα υπέροχο συναίσθημα. Μερικές φορές είναι μια τεράστια πρόκληση - ακόμα και για μένα, που έχω τόση υποστήριξη στο σπίτι» παραδέχτηκε και πρόσθεσε ότι οι μαμάδες, ειδικά οι νέες, δεν πρέπει να ντρέπονται να ζητήσουν βοήθεια, καθώς η μητρότητα είναι ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα. «Είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο το να είσαι μητέρα. Για αυτό δεν πρέπει να φοβόμαστε να ζητάμε βοήθεια για τα παιδιά μας» είπε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top