Νέο ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Η στιγμή που ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ του Λονδίνου πέφτει νεκρός από πυρά αστυνομικού

Ένα βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας

Νέες εικόνες φρίκης έρχονται στα μάτια μας, μετά την τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Τετάρτης στο Λονδίνο.

Ένα καινούριο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας και δείχνει το λεπτό εκείνο που ο μακελάρης Καλίντ Μασούντ έχει μαχαιρώσει τον ήρωα αστυνομικό, Κιθ Πάλμερ, και, οπλισμένος, επιχειρεί να μπει στη βρετανική βουλή.

Ο Πάλμερ σωριάζεται στο έδαφος και όλοι τριγύρω τρέχουν ουρλιάζοντας. Ένας ιδιαίτερα ψύχραιμος αστυνομικός, όμως, από τη φρουρά ενός βουλευτή, πυροβολεί τον Μασούντ δυο φορές στο στήθος, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το ιδιαίτερα σοκαριστικό αυτό βίντεο τράβηξε ο νεαρός νεαρός πρωταθλητής πυγμαχίας, Φρέιζερ Κλαρκ, με το κινητό του. Ο Κλαρκ έτυχε να επισκέπτεται τη βρετανική βουλή, το μεσημέρι της Τετάρτης, με δυο συναθλητές του και τον προπονητή του, Τόνι Ντέιβις.

Ο 25χρονος πρωταθλητής βαρέων βαρών, σε συνέντευξή του στο Sky News, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε, αποκαλύπτοντας ότι είδε κατάματα τον δράστη. Τόνισε ότι ο Μασούντ «δεν ήθελε να τραυματίσει κανέναν, προσπαθούσε να σκοτώσει τον αστυνομικό» κι ότι στα μάτια του είδε έναν «τρελαμένο άνθρωπο που απλά ήθελε να σκοτώσει».

Ο Κλαρκ αναγκάστηκε να μείνει επί 7 ώρες αποκλεισμένος στη Βουλή, μαζί με άλλους πολίτες, γεγονός που τον τρόμαξε περισσότερο, καθώς «σκεφτόμουν πως μπορούσε να γίνει κι άλλη επίθεση ή να εκραγεί μια βόμβα».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top