ΘΡΙΛΕΡ στο Οχάιο: Πυροβολισμοί σε club-Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία-Τουλάχιστον δυο οι δράστες /Πρώτη ανάρτηση: 26-03-2017 12:44

Σκηνές θρίλερ έζησαν οι θαμώνες ενός νυχτερινού κέντρου στο Οχάιο, όταν τουλάχιστον δυο δράστες (σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες) άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να πέσει νεκρός και 15 να τραυματιστούν.

 

 

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν περίπου στις 01:00 (08:00 ώρα Ελλάδας), όταν εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο club Cameo Nightlife, το οποίο, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Σινσινάτι, είχε «πολλά προβλήματα» στο παρελθόν.

Ακόμα «δεν είναι σαφές ακριβώς τι προκάλεσε τους πυροβολισμούς», δήλωσε η λοχαγός Κίμπερλι Ουίλιαμς σε ενημέρωση των δημοσιογράφων που μεταδόθηκε τηλεοπτικά. «Πιστεύουμε πως ήταν τουλάχιστον δύο οι δράστες που ενεπλάκησαν».

Οι ύποπτοι διέφυγαν και η αστυνομία δεν έχει καλές περιγραφές τους, εν μέρει γιατί οι αυτόπτες μάρτυρες δεν ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν, δήλωσε η Ουίλιαμς στο WCPO.

Πολλά θύματα φέρουν τραύματα απειλητικά για τη ζωή τους, ανέφερε στη ιστοσελίδα του το τηλεοπτικό δίκτυο, WLWT5 , επικαλούμενο τον βοηθό αρχηγό της αστυνομίας Πολ Νοντιγκέιτ, ο οποίος είπε πως εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο όταν ξέσπασαν οι πυροβολισμοί.

Οι αρχές δεν έχουν αναφέρει μέχρι στιγμής στοιχεία για τα πιθανά κίνητρα του επεισοδίου, το οποίο σημειώνεται λιγότερο από έναν χρόνο αφότου έναν ένοπλος άνοιξε πυρ σε ένα νυχτερινό κέντρο για ομοφυλόφιλους στο Ορλάντο της Φλόριντα, σκοτώνοντας 49 ανθρώπους. Ήταν το πιο φονικό επεισόδιο μαζικών πυροβολισμών στην ιστορία των ΗΠΑ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top