Λονδίνο: Η τελευταία φωτογραφία του ΗΡΩΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ έξω από τη Βουλή, λίγη ώρα πριν φύγει από τη ζωή

"Ήταν πολύ ευγενικός" είπε η τουρίστρια που του ζήτησε να φωτογραφηθούν

Λονδίνο: Η τελευταία φωτογραφία του ΗΡΩΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ έξω

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η τελευταία φωτογραφία του ήρωα αστυνομικού, Κιθ Πάλμερ, πατέρα ενός 5χρονου κοριτσιού, που «έπεσε» προσπαθώντας να σταματήσει την είσοδο του 52 μακελάρη, Καλίντ Μασούντ, στη βρετανική βουλή.

Πρόκειται για μια αναμνηστική φωτογραφία που του ζήτησε να τραβήξουν μαζί μια τουρίστρια, έξω από το Κοινοβούλιο, μόλις 45 λεπτά πριν ο Πάλμερ μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου.

Η τουρίστρια, η Μάρτιν, δήλωσε στο ABC News ότι «είναι η πρώτη μου φορά στο Λονδίνο και τον είδα με το καπέλο και σκέφτηκα να βγάλω μια φωτογραφία μαζί του. Τον πλησίασα, του είπα "σε πειράζει να βγάλω μια φωτογραφία;". Είπε "κανένα πρόβλημα", ήταν πολύ ευγενικός».

Η…επιτυχία του αστυνομικού δεν σταματάει εδώ. Ο 48χρονος αστυνομικός είχε ποζάρει μαζί με ένα γκρουπ τουριστών από την Αυστραλία, την προηγούμενη μέρα της επίθεσης. Οι Αυστραλοί, μάλιστα, είχαν ανεβάσει τη φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ήρωας αστυνομικός μαχαιρώθηκε 3 φορές: μια στο κεφάλι, μια στο χέρι και μια στα πλευρά. Οι συνάδελφοί του, κλαίγοντας, προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή, μαζί με τον βουλευτή Τομπάιας Έλγουντ. «Κιθ, σε παρακαλώ, μείνε μαζί μας» του έλεγαν. Λίγα, μόλις, λεπτά μετά την επίθεση, όμως, άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top