ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ: Η στιγμή που η Τερέζα Μέι φυγαδεύεται πανικόβλητη από το κοινοβούλιο την ώρα της επίθεσης

«Τα έχασε» η Πρωθυπουργός της Βρετανίας-Τα επικίνδυνα λάθη που έγιναν

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η εφημερίδα «The Sun» ένα βίντεο-ντοκουμέντο που απεικονίζει καρέ-καρέ την δραματική στιγμή της φυγάδευσης της Τερέζα Μέι από το βρετανικό Κοινοβούλιο, την στιγμή της επίθεσης του «μοναχικού λύκου».

Όπως θα δείτε τόσο στις φώτο όσο και στα σοκαριστικά πλάνα, η Πρωθυπουργός της Βρετανίας «τα χάνει» από τον πανικό της, και πηγαίνει προς τη λάθος κατεύθυνση!

Όπως αναφέρει η «The Sun», με το που βγήκε από το κτίριο του Κοινοβουλίου η Μέι, έγιναν κάποια επικίνδυνα λάθη, καθώς πήρχαν ανοιχτά σημεία ανάμεσα στην ίδια και το σημείο που ο εξουδετερώθηκε ο Μασούντ, ο οποίος βρισκόταν ΜΟΛΙΣ 90 μέτρα μακριά της.

Τον σωστό τον δρόμο, τον βρίσκει μόνο όταν οι άνδρες της ασφάλειας της υποδεικνύουν τη σωστή κατεύθυνση προς τη Jaguar XJ, ένα κατά παραγγελία θωρακισμένο όχημα που έχει αλεξίσφαιρα τζάμια.

Όπως σημειώνει πάντως η βρετανική εφημερίδα στην περιγραφή της, ο οδηγός της Jaguar φαίνεται να καθυστερεί μέχρι να βγάλει το όχημα από τον χώρο στάθμευσης στο παλάτι του Ουεστμίνστερ, «πυροδοτώντας φόβους ότι η πρωθυπουργός θα μπορούσε να μείνει ευάλωτη».

Πηγή μιλώντας στη Sun είπε: «Υπήρχε ανοιχτός χώρος ανάμεσα στο σημείο που ήταν ο τρομοκράτης και εξουδετερώθηκε και στο αυτοκίνητο της κ. Μέι. Δεν υπήρχαν κλειδωμένες πόρτες παρά μόνο δύο ανοιχτές στοές για τα οχήματα. Αν υπήρχαν περισσότεροι από ένας δράστες, μόνο ο Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί. Θα μπορούσαν να τρέξουν κατευθείαν μέσα από τις ανοιχτές καμάρες και να προσπαθήσουν να την μαχαιρώσουν ή να την πυροβολήσουν».



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top