ΕΠΙΘΕΣΗ του γιου του Τραμπ στον Δήμαρχο του Λονδίνου: "Πρέπει να μου κάνεις πλάκα;!"

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιό του

ΕΠΙΘΕΣΗ του γιου του Τραμπ στον Δήμαρχο του Λονδίνου: "Πρ

Όση ώρα όλος ο πλανήτης λειτουργούσε με…ώρα Λονδίνου κι έστελνε μηνύματα συμπαράστασης κι αλληλεγγύης στη Βρετανία, ο γιος του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά!

Ο Ντόναλντ Τζούνιορ «ξέθαψε» μια παλιά συνέντευξη του νυν δημάρχου του Λονδίνου, Σαντίκ Χαν, και τη σχολίασε με ιδιαιτέρως άκομψο τρόπο: «Πρέπει να μου κάνεις πλάκα;! Οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι μέρος της ζωής σε μία μεγάλη πόλη, λέει ο δήμαρχος Λονδίνου Σαντίκ Χαν», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

O Χαν έκανε τη δήλωση αυτή έπειτα από έκρηξη βόμβας στη Νέα Υόρκη, λέγοντας ότι «μέρος της ζωής σε μία μεγάλη πόλη είναι ότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τέτοια πράγματα, πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση, πρέπει να υποστηρίζεις την αστυνομία που κάνει μία εξαιρετικά δύσκολη δουλειά».

Φυσικά, το tweet του γιου του Προέδρου των ΗΠΑ προκάλεσε σάλο κι αντιδράσεις, ενώ ο Βρετανός δημοσιογράφος Κιάραν Τζένκινς τού απάντησε «βοηθάει αυτό; Διάβασες το άρθρο πριν επιτεθείς στον δήμαρχο του Λονδίνου ενώ είναι σε εξέλιξη ένα περιστατικό;».

Για την ιστορία, ο Χαν πριν από λίγη ώρα δήλωσε βουρκωμένος ότι «η τρομοκρατία δεν θα κυριαρχήσει στο Λονδίνο, που είναι μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις του κόσμου».



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top