Νέα επίθεση Ερντογάν στην Ευρώπη: «Αυτά που για χρόνια μας υπέβαλαν ως κριτήρια τώρα τα παραβιάζουν όλα»

«Να κοιτάτε την δουλειά σας. Τι σας νοιάζει η ψηφοφορία του λαού στην Τουρκία;»

Νέα επίθεση Ερντογάν στην Ευρώπη

Για παραβίαση των κριτηρίων της ΕΕ κατηγορεί τις ευρωπαϊκές χώρες ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν και δηλώνει ότι μετά τις 16 Απριλίου θα συζητήσουν και θα κάνουν αυτό που πρέπει. 

Σε ομιλία του στην Άγκυρα, ο Τουρκος Πρόεδρος είπε ότι «αυτά που για χρόνια μας υπέβαλαν ως κριτήρια της Ευρώπης τώρα τα παραβιάζουν όλα». «Να τελειώσει αυτή η 16η Απριλίου και μετά θα καθίσουμε στο τραπέζι και θα συζητήσουμε. Αυτή η κατάσταση δεν πάει, η Τουρκία θα κάνει αυτό που πρέπει. Θα ζητήσουμε λογαριασμό από την Ολλανδία που έσυρε στο έδαφος αυτόν το αδελφό μου τον Χουσεϊν», ανέφερε και πρόσθεσε: «Τι συμβαίνει στην Ευρώπη; Είναι πιο σκληροί και από την αντιπολίτευσή μας. Τους ενοχλεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Να κοιτάτε τη δουλειά σας. Τι σας νοιάζει τί αποτέλεσμα βγαίνει από την ψηφοφορία του λαού στην Τουρκία;»

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι στο Ρότερνταμ η αστυνομία πάει και κατεβάζει τα πόστερ του Ταγίπ Ερντογάν που έβαλε ο άνθρωπος στο κατάστημά του. «Αλλά από την άλλη κάνουν διαμαρτυρίες με την προστασία της αστυνομίας κρατώντας πόστερ με τη φωτογραφία εκείνου του προσώπου που είναι επικεφαλής παρόλο που είναι απαγορευμένο το ΡΚΚ. Μόνο στην Ευρώπη; Και στην Γερμανία. Κάντε ότι είναι να κάνετε. Αυτό το έθνος θα σας δείξει αυτό που πρέπει στις 16 Απριλίου», είπε.

 

Της Άννας Ανδρέου, ανταποκρίτριας του Star στην Κωνσταντινούπολη

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top