ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Ο πατέρας πυροβολήθηκε, η μητέρα πνίγηκε, σώθηκε μόνο το 3 μηνών μωρό

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι τους

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Ιλινόις των ΗΠΑ, όταν ένας πατέρας βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στο σπίτι του, η πρώην σύζυγός του πνίγηκε, ενώ το μόλις 3 μηνών μωρό τους ανασύρθηκε ευτυχώς ζωντανό από μια λίμνη.

Ο 32χρονος Τζάστιν Κάμπελ βρέθηκε νεκρός από σφαίρα μέσα στο σπίτι του που κάηκε ολοσχερώς, ενώ η σύζυγός του πνίγηκε σε λίμνη που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, όπου έπεσε με το αυτοκίνητό της.

Ευτυχώς, οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό από το αυτοκίνητο το μόλις 3 μηνών βρέφος του ζευγαριού, το οποίο μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το ζευγάρι μετά το χωρισμό του βρισκόταν σε αντιδικία. Η γυναίκα φέρεται να πυροβόλησε τον πρώην σύζυγό της και μετά για να καλύψει τα ίχνη της έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Υποστηρίζουν τέλος ότι ενδεχομένως μέσα στον πανικό της έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε στη λίμνη, όπου βρήκε και αυτή τραγικό θάνατο.

Οι διασώστες βρήκαν το παιδί στο πίσω κάθισμα, το οποίο δεν είχε προλάβει να βυθιστεί στη λίμνη και αφού το απεγκλώβισαν, του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top