Στα...κάγκελα ο Σουλτάνος- Με θρησκευτικό πόλεμο απειλεί ο Ερντογάν

Στα κόκκινα ο φραστικός και διπλωματικός πόλεμος

Με τον φόβο ενός θρησκευτικού πολέμου επιχειρεί τώρα να τρομάξει τους ψηφοφόρους του αλλά και την Ευρώπη ο Ερντογάν, κρατώντας στα κόκκινα τον φραστικό και διπλωματικό πόλεμο.

Η σκιά ενός θρησκευτικού πολέμου στην Ευρώπη: άλλο ένα προεκλογικό φόβητρο που επισείει ο Ερντογάν. «Γι' αυτό, οι τούρκοι της Ευρώπης πρέπει να πολλαπλασιαστούν» βροντοφώναξε από το Εσκι-Σεχίρ, σε ακόμη μια πολυπληθή συγκέντρωση οπαδών του, ενόψει του δημοψηφίσματος.

«Ζήστε σε καλύτερες πόλεις. Μπείτε στα καλύτερα αυτοκίνητα. Μείνετε στα καλύτερα σπίτια. Κάντε πέντε παιδιά, όχι τρία. Το μέλλον της Ευρώπης είστε εσείς» είπε.

Πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις βολές Ερντογάν κατά Γερμανίας και Oλλανδίας, ένα πρωτοσέλιδο με γεύση…ναζί της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδα Gunes γράφει «ο θηλυκός Χίτλερ ή Frau Χίτλερ» για την «άσχημη θεία», Άνγκελα Μέρκελ.

Χθες, Πέμπτη, ο δήμος του Ανόβερου απαγόρευσε συγκέντρωση όπου θα συμμετείχε αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας. Έξαλλος είναι ο Ερντογάν που η Ευρώπη εμποδίζει την προπαγάνδα υπέρ του δημοψηφίσματος, το οποίο θα τον μετατρέψει σε σουλτάνο, όσο η Μέρκελ ζητά «ψυχραιμία».

«Δεν πρόκειται να μπω σε κούρσα ανταλλαγής προκλήσεων και προσβολών με τον Ερντογάν. Οι προσβολές πρέπει να σταματήσουν» λέει η καγκελάριος.  

Το προσφυγικό παραμένει ένα από τα όπλα που κραδαίνει η Άγκυρα.

Τη διπλωματική κρίση Ολλανδίας-Τουρκίας πλήρωσαν τα βοοειδή. Οι τούρκοι έφτασαν στο σημείο να ..απελάσουν 40 ολλανδικές αγελάδες, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top